Loading icon
Cele mai bune obiective turistice din Jakarta
Cele mai bune obiective turistice din Jakarta

Jakarta găzduiește o gamă largă de atracții și atracții care acoperă istoria țării până în prezent. De la reperele emblematice ale capitalei până la atracțiile mai puțin cunoscute care vă vor ajuta să înțelegeți cultura unică a Indoneziei, iată câteva dintre cele mai bune atracții din oraș.
Una dintre cele mai populare zone de vizitat este Kota Tua sau orașul vechi Batavia, un zonă pitorească care este împânzită cu cafenele și muzee. De asemenea, are o piață centrală pietruită, unde puteți admira frumusețea clădirilor coloniale olandeze care o înconjoară.

Templul lui Buddha din Bali
Templul lui Buddha din Bali

Turiștii din Bali sunt foarte atenți la temple. Locul sfânt este aproape ultima atracție pe care o vizitează. Pentru că pentru europeni acesta este un loc misterios și chiar înfricoșător. De acord, nu este foarte plăcut să vezi sculpturi de mamifere dezgustătoare sau lilieci la intrarea în templu. Pentru europeni, conceptul de funcționare și decorare a templelor este de neînțeles. Prin urmare, aproape fiecare al doilea călător părăsește templul sub impresii. Indiferent dacă astfel de temple sunt interesante de vizitat sau încă periculoase, vom afla despre asta mai târziu.