Loading icon
Transport rutier în Marea Britanie
Transport rutier în Marea Britanie

În Marea Britanie, mașina este zeu și rege. Numărul deținătorilor de mașini este mare - la ultimul număr, numărul de mașini în uz privat este de 22 de milioane. Drumurile, în special în sud-estul Marii Britanii, sunt cele mai aglomerate de pe continentul european.

Atracții din Scoția
Atracții din Scoția

Unicitatea și varietatea atracțiilor din Scoția fascinează pur și simplu orice iubitor de călătorii. Prin urmare, înainte de a merge în această țară, ar trebui să aflați mai multe informații despre aceasta din diferite surse. Acest lucru va ajuta la șea restul cu adevărat de neuitat și plin de culoare. Există un număr mare de locuri pe care doriți să le vedeți, așa că este mai bine să luați în considerare totul și apoi să vă decideți asupra obiectivelor care vor fi pe gustul dvs.

Londra atrage turiști din toată lumea prin obiectivele sale
Londra atrage turiști din toată lumea prin obiectivele sale

Dar de unde vin toți acești iubitori de călătorii? Nu este de mirare că Franța a devenit lider în ceea ce privește numărul de turiști care au venit la Londra (peste 2 milioane de vizite). Tunelul Mânecii vă permite să călătoriți dintr-o țară în alta în mai puțin de o oră.

Ghid pentru Marea Britanie
Ghid pentru Marea Britanie

Această regiune, incredibil de diversă ca peisaj, include munți înalți, lacuri, râuri și păduri. Parcul național a fost creat pe acest teritoriu în 2002. Este situat pe o întindere vastă - de la vârful sudic al Lacului Lomond și așezările Tindrum și Killeen din Perthshire în nord până la Callander și fiordul Loch Fyne în est.

Sud-Vestul Angliei și Stonehenge
Sud-Vestul Angliei și Stonehenge

Acestea sunt în mare parte zone rurale, ascunse atât de departe în vestul țării încât atracția Londrei nu se simte aici. Orașe cu piețe și biserici sunt împrăștiate peste tot. Coasta mării din sud-vestul Angliei este cea mai veche din punct de vedere geologic. Cele mai mari orașe din regiune sunt Bristol (în nord) și Plymouth (în sud).

Marea Britanie - patru țări într-o singură vacanță!
Marea Britanie - patru țări într-o singură vacanță!

Excursiile de astăzi în Marea Britanie fac posibilă vizitarea tuturor țărilor regatului într-un timp scurt: Anglia, Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor.