Loading icon

Sydney este un oraș foarte scump, dar există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a-l vizita cu un buget redus.
Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani în Sydney este să stați la un hostel. Aceste locuri sunt adesea mai ieftine decât hotelurile și sunt grozave pentru întâlnirea cu colegii de călătorie și formarea de prietenii.

Cele mai bune obiective turistice din Sydney
Cele mai bune obiective turistice din Sydney

Sydney este cel mai mare și cel mai faimos oraș din Australia. A fost fondată în 1788 în New South Wales ca o colonie penală pentru britanici. În prezent, este cel mai important centru politic, cultural, comercial și economic al țării, sediul arhiepiscopiei bisericilor romano-catolice și anglicane. Este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Australia. Dacă în viitorul apropiat este planificată o excursie interesantă la Sydney, atunci ar trebui să vă familiarizați cu locurile interesante pe care fiecare turist trebuie să le viziteze.

Ce să vezi în Yallingup, Australia
Ce să vezi în Yallingup, Australia

Yallingup este o destinație populară de vacanță printre turiștii care vin să stea în căsuțe de vacanță și se bucură de surfing pe plaje. Este situat pe coasta din sud-vestul Australiei de Vest, între Margaret River și Manjimup.