Loading icon

Cele mai bune obiective turistice din Sydney

Sydney este cel mai mare și cel mai faimos oraș din Australia. A fost fondată în 1788 în New South Wales ca o colonie penală pentru britanici. În prezent, este cel mai important centru politic, cultural, comercial și economic al țării, sediul arhiepiscopiei bisericilor romano-catolice și anglicane. Este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Australia. Dacă în viitorul apropiat este planificată o excursie interesantă la Sydney, atunci ar trebui să vă familiarizați cu locurile interesante pe care fiecare turist trebuie să le viziteze.

Cu mult înainte de călătorie, mulți turiști își rezervă o mașină în Australia online pentru a obține un tarif de închiriere favorabil, pentru a vedea mai multe atracții și pentru a nu depinde de grupurile de tur. La Aeroportul Sydney, costul unei mașini de clasă compactă începe de la 15 euro pe zi, la Aeroportul Perth costul este de aproximativ la fel - de la 14 euro pe zi.

Opera din Sydney
Aceasta este o clădire frumoasă, recunoscută la nivel internațional, cu un acoperiș în formă de scoică. Construcția sa a început în 1957 și a continuat timp de șaisprezece ani. Fiecare turist ar trebui cu siguranță să urmărească cel puțin o reprezentație în acest teatru. Dacă opera nu se află în cercul de interese, atunci poți măcar să petreci ceva timp în ea - doar relaxează-te și stai într-un restaurant.


Harbour Bridge - Harbour Bridge

Este considerat unul dintre cele mai mari poduri din lume. Se vede din operă. Forma acestui pod uimitor seamănă cu un cuier, motiv pentru care numele său comun, cuier, a venit de aici. Îl puteți admira de departe, puteți călări pe el sau puteți urca în vârful arcului său (arc). Ultima opțiune este cea mai atractivă, deoarece datorită ei puteți obține o experiență de neuitat.

Turnul Sydney

Turnul de observație, din care se poate admira panorama orasului, este cea mai inalta cladire din oras. Există restaurante care, întorcându-se încet, oferă o oportunitate excelentă de a vă bucura de priveliști frumoase între consumul succesiv de mâncăruri rafinate și delicioase.


Blue Mountains

Numele acestui grup de munți provine de la uleiul „avântat” al tufelor de eucalipt, de culoare albastră. Acest loc este foarte recomandat tuturor călătorilor care apreciază munții. Urcarea pe unul dintre vârfuri garantează priveliști uluitoare.

Plaja Bondi

Un loc atât de aglomerat și fascinant este recomandat iubitorilor pasionați de plajă pe plajă - datorită valorii sale estetice. Aceasta este cea mai faimoasă plajă din toată Australia. Numele său provine din limba aborigenă și înseamnă „zgomot cauzat de impactul valurilor”.