Loading icon

Phuket. Pentru iubitorii de animale

Pe insula Phuket, fără exagerare, există divertisment pentru toate gusturile. Cineva se va repezi de-a lungul valurilor furtunoase, disecându-le pe tablă, cineva se va rostogoli leneș pe plajă, fericit la gândul că nu este nevoie să se grăbească nicăieri, cineva se va cufunda cu capul în cap în viața de noapte sălbatică. Există ceva de făcut aici pentru iubitorii lumii animale.

Cei cărora le place să călătorească cu mașina de obicei rezervă online în avans o mașină în Thailanda. În Aeroportul Phuket, închirierea unei mașini compacte va costa de la 12 euro pe zi, iar în Patong, va fi puțin mai scump - de la 13 euro pe zi. Prețurile pot varia în funcție de sezon, clasa de mașină și perioada de închiriere.

< p>

Dacă dragostea ta pentru animale nu are limite, s-ar putea la fel de bine să te bucuri de o excursie la ferma de șerpi. Ei spun că și cei cărora le era frică de șerpi, după o astfel de excursie, dacă nu sunt plini de dragoste pentru ei, atunci, în orice caz, sunt mult mai toleranți. Aici are loc și un spectacol, ale cărui personaje principale sunt cobra. Interesant este că nu poți doar să le privești, ci și să le mângâi și să le ții. Lucrătorii fermei vă vor împărtăși o mulțime de informații interesante despre viața acestor reptile interesante.

< p>

Dacă te-ai plictisit de cobra, poți admira animalele, de care, conform teoriei lui Darwin, noi, în general, nu suntem departe. În orice caz, maimuțele, după cum sa dovedit, au și școli. Acolo sunt învățați... să culeagă nuci de cocos. Pentru ca maimuța să culeagă nuci de cocos cu cunoștințe complete, el urmează un antrenament special la școală, pe care îl puteți vizita în Phuket.

< p>

Se pare că maimuțele, dintre care sunt destul de puține în această școală, de diferite specii și vârste, pot face o mulțime de lucruri interesante. Sub îndrumarea antrenorilor, aceștia se vor scufunda, vor juca baschet și își vor demonstra abilitățile de calcul în fața ochilor tăi. Și toate acestea sunt cu atât mai interesante pentru că maimuțele pot fi văzute pe fundalul habitatului lor natural - jungla tropicală. Privind la aceste animale inteligente, se poate chiar simți o mândrie că omul a descins din ele.