Loading icon

Stațiunile Serbiei

Serbia este o opțiune ideală pentru cei care nu au nevoie de mare și plajă, pentru cei care preferă o vacanță turistică activă sau doar doresc să ia o pauză din agitația metropolei, bucurați-vă de liniștea unui mic si tara linistita. Puțini oameni știu că există aer foarte curat, oameni prietenoși, stațiuni și sanatorie excelente și că multe orașe din acest stat modest sunt centre istorice. Dacă doriți să vizitați această țară magnifică, atunci aveți o alegere dificilă - există atât de multe locuri pe care fiecare turist ar trebui să le viziteze cu siguranță. Principalele sunt enumerate mai jos.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Serbia. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Belgrad este de 15 euro pe zi, la aeroportul din Belgrad costul de închiriere este același cu în oraș, deși de obicei închirierea la aeroport este mai ieftină.



Kopaonik este o stațiune de schi situată în partea centrală a țării. Acesta este un lanț muntos imens, lung de 83 km. Kopaonik a fost mult timp una dintre cele mai faimoase stațiuni de schi europene. Aici pistele sunt dotate cu pante și ascensiuni confortabile, ceea ce asigură siguranța schiorilor și snowboarderilor. În plus, Kopaonik este o mare rezervație națională și din această cauză atrage atenția turiștilor ca atracție.



Zlatibor este o stațiune climatică sârbă. Este situat relativ aproape de Belgrad - la doar 30 km. Centrul orașului Zlatibor este orășelul Kravele - Vodă, unde milioane de turiști vin în fiecare an. Desigur, pentru că aerul din această stațiune este curat și proaspăt, ceea ce este combinat cu clima caldă și însorită din sud.



Belgradul este cel mai mare oraș din țară și, în plus, capitala Serbiei. Acesta este un mare centru istoric - unul dintre cele mai mari din Europa. Principala atracție este cetatea Belgrad, care a fost construită în secolul I! Pe parcursul întregii sale existențe, a fost supus la sute de atacuri și a fost restaurat de peste 40 de ori. Pe lângă cetate, Belgradul are parcuri, piețe și arhitectură foarte frumoase. Prin urmare, în orice caz, turiștilor le va plăcea foarte mult aici.