Loading icon
Franța este o țară a romantismului, a modei și a naturii frumoase
Franța este o țară a romantismului, a modei și a naturii frumoase

Franța cucerește la prima vedere cu cele mai frumoase peisaje, minuni arhitecturale, stațiuni confortabile și capodopere culinare. Cea mai romantică țară din lume, ca și în trecut, captivează prin frumusețea și prospețimea peisajelor suculente și fermecătoare din Provence și Burgundia. Romantismul și luxul într-o combinație frumoasă sunt întruchipate în frumoasa arhitectură a complexelor palatelor Versailles, Fontainebleau, iar frumusețea strictă și inexpugnabilă a castelelor din Carcassonne arată în mod misterios pe fundalul unei naturi frumoase.

Vacante in Franta: descopera secretele unui taram magic!
Vacante in Franta: descopera secretele unui taram magic!

Franţa! Ce poate fi mai magic și mai frumos decât simplul gând că în curând te vei putea bucura de frumusețea și splendoarea acestei țări cochete în toate sensurile.

Lyon - orașul țesătorilor
Lyon - orașul țesătorilor

Centrul administrativ al departamentului Rhone, Lyon, este situat la confluența a două râuri - Rhone și Saone. Fondată de romani în anul 43 î.Hr. Orașul există de mai bine de 2000 de ani. Lyon a fost capitala Galiei romane până la prăbușirea imperiului. Reprezentanții a 60 de triburi galice au participat la festivaluri și întâlniri desfășurate în acest oraș. Distracția lor a fost foarte crudă. În 177, împăratul Marcus Aurelius a ordonat executarea în public a 43 de creștini, acum îi cunoaștem drept „Martiri din Lyon”.