Loading icon

Vacante in Franta: descopera secretele unui taram magic!

Franţa! Ce poate fi mai magic și mai frumos decât simplul gând că în curând te vei putea bucura de frumusețea și splendoarea acestei țări cochete în toate sensurile.
Nu numai vizitatorii, ci și locuitorii statului însuși vorbesc despre asta cu unii emoție, să nu-ți fie frică să arate adevărate emoții. „Ma belle France” - acest epitet nu trebuie tradus, deoarece este clar că francezii își adoră țara. Și le răspunde la fel: există tot ce are nevoie o persoană pentru a simți armonie și fericire.
Turiștii preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Franța. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Aeroportul Geneva este de 16 euro pe zi, în Aeroportul Orly - 18 euro pe zi.< br>Nu te-ai hotărât unde să mergi în vacanță? Du-te în țara fericirii!
O excursie în cea mai mare țară din Europa de Vest nu va lăsa indiferenți nici copiii care așteaptă doar o excursie în uimitoarea lume de basm a Disneyland, nici adolescenții cărora le place atmosfera romantică din Champs Elysees și simbolul Parisului - Turnul Eiffel, sau adulții care sunt fericiți să meargă la plimbare prin muzeele nesfârșite ale Parisului și orașelor din jur.



Capitala impecabilă nu încetează să uimească prin măreția sa , indiferent de câte ori ai reuși să-l vizitezi. Orașul iubirii pare diferit de fiecare dată: uneori misterios de lux, alteori zgomotos, dar totuși confortabil, când înnorat, când însorit. Pentru a simți atmosfera orașului, trebuie să te plimbi prin el. Acesta este singurul mod de a vă bucura de fiecare minut al șederii dvs. în el.
Nu ar trebui să luați haine suplimentare cu dvs. pentru a nu le purta cu dvs. Nu este nevoie să lupți cu o răceală ușoară, care va apărea cu siguranță printre turiștii care au ales să viziteze perioada toamnă-iarnă. Nu trebuie să se teamă de căldură pentru cei care vin aici vara. Doar calmul și liniștea ar trebui să te însoțească în timpul șederii în oraș.
Este ușor să găsești ceva de făcut în Paris dacă vii aici pe cont propriu sau dacă grupul tău de turism face ceva care nu este interesant pentru tine. O vizită la Luvru va dura aproape o zi întreagă, iar dacă activitățile culturale nu sunt la latitudinea dvs. sau nu vă place astăzi, faceți o plimbare prin magazine sau mergeți la masa de prânz la unul dintre numeroasele restaurante din oraș.
Deși capitala fascinează, atrage o atenție deosebită asupra ei însăși, nu-l lasă pe turist să meargă mai departe, parcă l-ar convinge să rămână încă o zi sau două. Dar dacă totuși decideți să depășiți toate tentațiile acestui diamant european, vizitați Versailles. Aceasta este o suburbie a Parisului, unde palate, parcuri și nenumărate fântâni te vor face să uiți de timp.



Când te-ai săturat să rătăciți prin grădini și castele, căutați autostrada. Privește în jur: ești deja în Normandia - o provincie complet diferită. De aici nu este departe de Giverny, chiar orașul în care a trăit și a lucrat faimosul Monet.

Toți cei care au reușit să privească de aproape casa artistului și grădina lui înțeleg de ce lucrarea lui Monet este atât de populară (mulți chiar încearcă să-și ia singuri o pensulă - culorile strălucitoare ale florilor incredibil de frumoase din jur sunt atât de fascinante).< br>Descoperiți Franța în toată splendoarea ei - și veți dori să vă întoarceți aici din nou și din nou!