Loading icon

Cele mai bune țări pentru călătoria în luna de miere. Top-4

Obiectul călătoriei în luna de miere datează din cele mai vechi timpuri. În acele zile, tinerii căsătoriți mergeau să caute terenuri pentru a-și construi casa. Această tradiție a rămas pentru tinerii căsătoriți moderni. După treburile nunții, vrei să fii singur, să te relaxezi și să-ți faci timp pentru persoana iubită. Indiferent de bogăția familiei, toată lumea încearcă să respecte această tradiție în timpul nostru.

Închirierea de mașini în avans este profitabilă. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, închirierea în Aeroportul Istanbul Ataturk costă aproape 15 euro pe zi,  în tarifele Aeroportul Varna începe de la 9 euro pe zi, în Aeroportul Punta Cana - de la 17 euro pe zi.

Egipt
Primăvara este cel mai bun moment pentru a explora atracțiile Egiptului (piramide, complex Luxor, bazar oriental, Muzeul Cairo cu artefacte de neprețuit). Vremea este întotdeauna primăvară aici chiar și iarna. Perioada optimă pentru o călătorie în Egipt va fi primăvara - din martie până în aprilie nu există încă căldură înăbușitoare și un aflux de turiști, o călătorie în această perioadă va fi cea mai bugetară.

În lunile indicate. , o săptămână de cazare la hotel cu masă și cazare va costa 200-300 USD. Dacă călătoria cade în sezonul rece, atunci toți tinerii căsătoriți se confruntă cu întrebarea unde să meargă în călătoria lor în luna de miere. Principalii doi factori de luat în considerare sunt: ​​1. Momentul anului în care are loc călătoria. 2. Bugetul alocat călătoriei.



Republica Dominicană

Republica Dominicană atrage proaspăt căsătoriți cu clima sa de paradis, bucătăria exotică și plimbările de neuitat. Pentru iubitorii de activități în aer liber pe coasta Bonachicai, pe recifele sale de corali - o scufundare de neuitat. Și chiar pe mal, puteți face alpinism în parcul național din Valea Cibao, cu plantele tropicale și fauna ornitologică variată, care amintește de fabuloasele păsări de foc.



Turcia

Pentru cei care nu vor să îndure un zbor lung, puteți alege Turcia primitoare cu soarele blând, abundența de legume și fructe pe tot parcursul anului, dulciuri. Aici puteți găsi bucătărie orientală de neuitat. Precum și un program bugetar și profitabil - all inclusive all inclusive. Țara are o viață bogată non-stop: discoteci, parcuri lunare, yachting, comerț non-stop. După-amiaza, puteți vizita monumentele de arhitectură și cultură din perioada antichității și Evul Mediu. Templul Sofia, palatul Top-ka pi, Hydrolaza, amfiteatre.



Bulgaria - Varna

Această țară cu plajele sale aurii este renumită nu numai pentru o plaja, dar si pentru o statiune balneologica. Orașul Varna este deosebit de bogat în izvoare termale. Bucurați-vă de apele minerale, oamenii se străduiesc aici încă din secolul al XIII-lea. Indiferent de anotimp, te poți culca în izvoare minerale calde, unde petale de trandafiri sunt turnate în găleți pentru tineri, care acoperă întreaga suprafață a apei. Pe lateral este o tavă cu o găleată de șampanie rece și căni de ciocolată caldă.



Micul oraș compact Varna, cu străduțele sale mici, este plin de mirosul mării, dragoste , cafea și trandafiri. Nu te vei plictisi aici, deoarece istoria, arhitectura și cultura orașului sunt foarte vechi. În antichitate, Bulgaria se numea Thraki. Necropola orașului Varna este renumită pentru faptul că există un muzeu de artă a bijuteriilor.

Conține obiecte din aur și argint, cu care obiectele moderne nu pot fi comparate. Varna este capitala maritimă a Bulgariei. Este ușor să ajungeți aici, deoarece navele navighează între Varna și Illichevsk. Varna este tradus din bulgară ca - & amp; quot; Regina Mării Negre & amp; quot ;.
În fiecare destinație aleasă, vor aștepta surprize și reduceri plăcute, deoarece în locurile indicate tinerii căsătoriți sunt tratați cu evlavie.