Loading icon
Unde să ierni în Europa
Unde să ierni în Europa

În fiecare zi, pe piața muncii există tot mai multe oferte de muncă la distanță în străinătate, iar motivele pentru aceasta sunt destul de evidente: o companie poate economisi la închirierea biroului și achiziționarea de echipamente, iar geografia angajării angajaților este în creștere dramatic. De asemenea, este foarte convenabil pentru angajați. Puteți trăi oriunde în lume și puteți lucra în același timp. Acest lucru este deosebit de important în perioada rece de iarnă.

Cea mai înaltă clădire din lume
Cea mai înaltă clădire din lume

Burj Khalifa, din arabă. „Turnul Khalifa” este cea mai înaltă clădire din lume - 828 m, și cea mai multietajată - 163 de etaje, fără a număra 48 de etaje tehnice și subterane. Zgârie-nori are cea mai lungă turlă din lume - 180 m. Această clădire grandioasă este situată în Dubai (EAU).

Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam
Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam

Sunt oameni cărora nu le place să stea prea mult și caută să-și diversifice călătoriile în străinătate. O oportunitate excelentă este să rezervați un tur în două țări, de exemplu, în Belgia și Țările de Jos.

Tururi în Phuket
Tururi în Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și este conectată la continent prin Podul Barajului Sarasin. Amplasat în Marea Andaman, Phuket este ca o imagine din copilărie a unei insule exotice cu livezi, cascade și plaje însorite. Tururile la Phuket din Thailanda au fost întotdeauna printre cele mai prestigioase și de elită opțiuni de vacanță, cu toate acestea, în ultimii ani, stațiunea a devenit mai accesibilă pentru o gamă largă de turiști.

Combinăm cumpărăturile și o vacanță de neuitat în Europa
Combinăm cumpărăturile și o vacanță de neuitat în Europa

Ce este atractiv la o vacanță în Europa? Răspunsul la această întrebare poate dura până la 8 pagini de text tip ușor. Cu toate acestea, nu vom enumera toate avantajele sale, lăsând această afacere utilă pentru data viitoare și ne vom concentra doar pe cumpărături - una dintre principalele distracții dintr-o călătorie europeană.

Cele mai bune țări pentru călătoria în luna de miere. Top-4
Cele mai bune țări pentru călătoria în luna de miere. Top-4

Obiectul călătoriei în luna de miere datează din cele mai vechi timpuri. În acele zile, tinerii căsătoriți mergeau să caute terenuri pentru a-și construi casa. Această tradiție a rămas pentru tinerii căsătoriți moderni. După treburile nunții, vrei să fii singur, să te relaxezi și să-ți faci timp pentru persoana iubită. Indiferent de bogăția familiei, toată lumea încearcă să respecte această tradiție în timpul nostru.

Cum să-ți împachetezi corect valiza
Cum să-ți împachetezi corect valiza

Când plecați într-un tur și pregătiți tot ceea ce aveți nevoie pentru a împacheta valiza, ar trebui să vă ghidați, în primul rând, de bunul simț și de logică.