Loading icon

Tururi în Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și este conectată la continent prin Podul Barajului Sarasin. Amplasat în Marea Andaman, Phuket este ca o imagine din copilărie a unei insule exotice cu livezi, cascade și plaje însorite. Tururile la Phuket din Thailanda au fost întotdeauna printre cele mai prestigioase și de elită opțiuni de vacanță, cu toate acestea, în ultimii ani, stațiunea a devenit mai accesibilă pentru o gamă largă de turiști.

Călătorii cu experiență preferă să rezerve online o mașină în Thailanda în prealabil, să compare prețurile, evaluările și recenziile. De exemplu, în Aeroportul Bangkok, puteți rezerva o mașină pentru aproape 15 euro pe zi, în Aeroportul Phuket tarifele încep de la 13 euro pe zi.

Insulă fabuloasă Phuket din Thailanda vă va umple viața cu culori noi, vă va face să uitați de anxietățile din fiecare minut și de viața de zi cu zi grea. După apus, viața activă a stațiunii abia începe. Cluburile de noapte, discotecile și barurile din insula Phuket oferă turiștilor vizitatori tot felul de divertisment pentru toate gusturile. În Phuket din Thailanda, te poți relaxa pe deplin și pe plajele albe ca zăpada de pe litoralul mării, dotate cu tot ce ai nevoie. Phuket este, de asemenea, un centru de divertisment acvatic unde puteți face scufundări și alte activități acvatice.

Recifele de corali și viața marină vor apărea în fața ta în toată splendoarea lor, uimind invariabil prin culorile lor strălucitoare și frumusețea naturală uimitoare. Barajul Sarasin, de-a lungul căruia trece autostrada, permite turiștilor să ajungă în minunatele parcuri naționale ale Thailandei, situate pe continent. Pentru turiști, reprezentanții exotici ai florei și faunei Thailandei vor fi o adevărată revelație. Frumusețea și farmecul unic al orașului Phuket a făcut-o deja cea mai preferată stațiune pentru mii de turiști din întreaga lume, iar acum aveți ocazia să vă relaxați pe această uimitoare insulă tropicală.



frumusețea naturală a Phuketului, împreună cu serviciile impecabile din Europa de Vest și o mare de tot felul de divertisment, vă vor oferi multe minute luminoase și magice.