Loading icon

Italia grozavă pentru călători

Italia este o țară minunată cu o istorie bogată, plaje magnifice și bucătărie uimitoare.

Când planificați o călătorie în Italia, vă puteți gândi la traseu în așa fel încât să ai ocazia să experimentezi pe deplin atmosfera străzilor mici italiene și să admiri măreția obiectivelor turistice celebre din timpul Romei Antice.

Roma este un oraș etern care combină cele mai mari capodopere arhitecturale ale omenirea și ritmul de viață al unei uriașe metropole moderne. Pentru a vizita Roma, trebuie să alocați câteva zile și, de preferință, o săptămână.



Și, bineînțeles, atunci când planificați o vizită la Roma, rezervați cel puțin o zi pentru o excursie la Vatican. Acesta este un loc unic pentru oameni din întreaga lume, care este învăluit în mister și păstrează secretele de secole ale omenirii.

Roma este convenabil de folosit ca început și sfârșit al călătoriei. De ce, întrebați?

În primul rând, în Roma însăși și în suburbii există aeroporturi mari care sunt deservite de companii aeriene europene și internaționale populare. În al doilea rând, de la Roma puteți ajunge rapid și confortabil în orașe care sunt populare printre turiști. De exemplu, o călătorie cu mașina până la celebrul Turn înclinat din Pisa nu va dura mai mult de două ore.



Pentru a vizita cea mai frumoasă Florență, puteți folosi serviciile căii ferate. Un tren de mare viteză vă va duce de la Roma la Florența în câteva ore.
Prețurile biletelor pentru trenurile de mare viteză sunt relativ mari, dar dacă rezervați online devreme, puteți alege biletul potrivit la un preț accesibil. Dacă decideți să combinați vizitarea obiectivelor turistice și relaxarea pe mare, atunci din Roma este destul de ușor să ajungeți la popularele stațiuni de pe plajă.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini înItalia. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Roma este de 17 euro pe zi, în Aeroportul Bergamo (Milano) costul de închiriere este la fel ca în oraș, deși de obicei închirierea la aeroport este mai ieftină.

Poți vorbi la nesfârșit despre bucătăria Italiei, dar cea mai corectă decizie ar fi să încerci celebrele preparate italiene într-una dintre numeroasele cafenele care există în fiecare oraș.

Italia este o țară în care vrei să te întorci iar și iar.