Loading icon

Excursii in Ierusalim

Călătorirea în locuri sacre pentru turiști a fost întotdeauna de mare interes. Și când 3 religii puternice ale lumii sunt concentrate pe teritoriul unei țări - Ortodoxia, Islamul și Iudaismul, atunci, pe lângă îmbogățirea cunoștințelor despre elementele de bază ale propriei religii, vă puteți alătura marii culturi a altor credințe străvechi.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Israel. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Ierusalim este de 18 euro pe zi, în Aeroportul Eilat costul de închiriere este același cu în oraș, deși de obicei închirierea la aeroport este mai ieftină.

Ierusalim
Majoritatea turiștilor din Ierusalim merg la vezi Orasul Vechi. Cu puțin noroc sau cu o planificare atentă pentru a vizita acest oraș uimitor în timpul Paștelui, o vizită la Poarta Jaffa este foarte recomandată pentru o demonstrație vizuală a transmiterii Focului Sfânt. De asemenea, puteți vizita Biserica Sfântului Mormânt sau mormântul unde, conform legendei, a înviat Iisus. Pentru excursiile cu copii, o distracție foarte interesantă și distractivă va fi vizita la Muzeul Științei. Bloomfield. Ca diversitate și multiculturalism, puteți vizita frumoasa Moschee Al-Aqsa, Biserica Tuturor Națiunilor, Muzeul Israelului cu peste jumătate de milion de exponate.

Iubitorii de faună sunt invitați să viziteze Grădina Zoologică biblică, care este reprezentată de peste 200 de specii de animale rare pe o suprafață de 25 de hectare!



Seara, este foarte recomandat să aranjați o vizită la Turnul lui David, care povestește despre dezvoltarea de 4000 de ani a orașului. În timpul zilei, turnul oferă o panoramă excelentă a Orașului Vechi și a zonelor mai moderne, iar după lăsarea întunericului se oferă turiștilor un spectacol audiovizual. Peștera minerală din Avshalom impresionează prin dimensiunea sa, în ea stalactitele și stalagmitele ating dimensiuni gigantice, iar iluminarea spectaculoasă face ca acest spectacol să fie cu adevărat uimitor!

Puteți simți curgerea vieții orașului și energia sa doar întâlnindu-vă față în față. fata cu populatia locala. Cel mai rezonabil este să faci o excursie la piața Mahane Yehuda, unde peste 250 de comercianți își oferă zilnic mărfurile turiștilor interesați. Poate fi textile excelente sau condimente originale. Seminte, vinuri, nuci – prezentate intr-o gama variata, abundenta de fructe proaspete, carne si peste te poate ameteli. Și turiștii cumpără halva și marmeladă locală pentru a-i trata pe cei dragi. Principiul principal al pieței este să nu vă fie frică să cereți o reducere semnificativă, altfel puteți plăti în exces o sumă substanțială. Din 2010, piața a găzduit un festival anual de muzică și dans stradală.



Ierusalim este un oraș multicultural cu o istorie străveche. Este locuit de evrei, turci, greci, georgieni, ruși, italieni - tot acest amestec oferă orașului un tip atât de unic, unde călătorii de toate vârstele și religiile își pot petrece timpul cu plăcere. Cu toate acestea, pentru a obține o imagine mai completă a obiectivelor turistice ale orașului, a istoriei sale, a faptelor interesante și a rutelor ascunse, se recomandă să utilizați serviciile unui ghid care va putea să efectueze o călătorie interesantă prin oraș, să descrie toate nuanțele istoriei și prezentați orașul dintr-o astfel de perspectivă încât veți dori să reveniți aici iar și iar. o dată!