Loading icon

Sărbători în Polonia

nu lipsește orașe frumoase din Polonia. În plus, Varșovia, Gdansk și Cracovia sunt incluse în mod regulat nu numai în european, ci și în evaluările turistice globale. Cu toate acestea, cei mai populari în rândul turiștilor străini sunt excursii de mai multe zile în cele mai mari orașe din Polonia.
În fiecare zi, turiștii merg la Polonia , pre-comandarea unei închirieri de mașini. În crakow , costul mediu al unei mașini compacte este de 15 euro pe zi, în Varșovia - 14 euro pe zi.


Biebrza Valley


Valea Biebrza
este cea mai mare mlaștină din Polonia. Este, de asemenea, un loc de cuibărit pentru 180 de specii de păsări. Raftingul pe râul Biebrza este o ofertă de vacanță în Polonia pentru cei care apreciază liniștea și liniștea, înconjurată de natură neatinsă și peisaje frumoase.

Puteți merge canotaj sau rafting. Călătoriile de caiac durează de obicei aproximativ câteva ore, dar cele mai persistente se pot transforma într -o aventură de câteva zile. Fluxul Biebrza este calm, datorită căreia raftingul pe acest râu pitoresc atrage nu numai canoești experimentați, ci și toți cei care apreciază activitățile în aer liber.

Pulavy

locația lui Puławy în turist Triunghiul dintre Kazimierz Dolny și Nałęczów este un avantaj suplimentar, în special pentru cei care caută o evadare din agitație.

puławy , ca unul dintre Puținele orașe, are o rețea extinsă de căi de ciclism și rute de diferite niveluri de dificultate, localizate în locurile pitorești ale Lublin Upland.

În plus, orașul are un port marin. Soluțiile aplicate și baza bine întreținută creează condiții favorabile pentru turismul cu apă.

O ofertă la fel de bogată pentru iubitorii de obiective turistice. frumosul complex de palat și parc, fondat la sfârșitul secolului al XVIII -lea de Isabella Czartoryska, este format din clădiri recunoscute drept perlele arhitecturii poloneze, datorită căreia Puławy a fost numită „Atena poloneză”.



Nałęczów

Atracția flagship a liniștii Nałęczów este parcul spa. A fost fondată în secolul al XVIII -lea de Stanislav Malakhovsky. Pacea și aerul proaspăt care emană din acest loc pot fi găsite mergând printre mulți copaci: stejari, pini, castane, lindens și lalele americane. Cei cărora le pasă de sănătatea lor le va plăcea o cameră de pompă cu apă minerală, iar o vizită la Palm House va oferi relaxare puțin exotică. Nałęczów este, de asemenea, cea mai veche stațiune de sănătate din Polonia și singura cu un profil de cardiologie.

Iubitorii de arhitectură se pot plimba prin vile istorice și cei care Visul copilăriei poate vizita Muzeul Garmelor și Ursilor de Teddy. Nałęczów este, de asemenea, un punct de plecare excelent pentru călătoriile la Kazimierz Dolny și Puławy situate în apropiere.

Nowy Dwur lângă SkiernIsice

Parcul de peisaj Bolimów și rezervația naturală a râului Ravka, situată chiar sub Skiernice, pot fi, de asemenea, un loc de liniște. Farmecul naturii înconjurătoare nu va avea doar un efect pozitiv asupra bunăstării, dar va oferi, de asemenea, forță. Specii de animale unice, râuri protejate, multe rute de ciclism și posibilitatea organizării călătoriilor cu canoe pe râul Ravka vor încuraja activitatea fizică. Iubitorii de istorie vor găsi multe locuri care merită vizitate aici, deoarece parcul are un fond istoric foarte interesant. De asemenea, este demn de remarcat faptul că, în imediata apropiere a parcului, există nowy dvur , care, pe lângă camerele de zi, are o gamă largă de tratamente pentru persoanele care suferă de boli ale coloanei vertebrale și ale organelor motorii.


Toate acestea îl fac un loc ideal pentru persoanele suprasolicitate care caută pace, liniște, priveliști frumoase și relaxare pentru corpurile lor.