Loading icon

Franța este o țară a romantismului, a modei și a naturii frumoase

Franța cucerește la prima vedere cu cele mai frumoase peisaje, minuni arhitecturale, stațiuni confortabile și capodopere culinare. Cea mai romantică țară din lume, ca și în trecut, captivează prin frumusețea și prospețimea peisajelor suculente și fermecătoare din Provence și Burgundia. Romantismul și luxul într-o combinație frumoasă sunt întruchipate în frumoasa arhitectură a complexurilor palatelor Versailles, Fontainebleau, iar frumusețea strictă și inexpugnabilă a castelelor din Carcassonne arată în mod misterios pe fundalul unei naturi frumoase.
Turiștii iau în considerare închirierea unei mașini. una dintre cele mai bune modalități de a vă bucura de tot ceea ce are de oferit Franța. Închirierea unei mașini de clasă economică în Cannes va costa aproximativ 19 euro pe zi, în Lille - aproximativ 18 euro pe zi.
Farm francez
Fără îndoială, această țară poate fi pe deplin atribuită poziției de lider a unei țări turistice, atrăgând rafinament și stațiuni bine îngrijite de pe Coasta de Azur și Aquitania. Francezii sunt considerați o națiune prosperă în domeniul gastronomiei, modei și farmaceutice. Vinurile Bordeaux sunt cu adevărat magnifice și ocupă unul dintre primele locuri printre țările europene.
Orașul îndrăgostiților și al întâlnirilor romantice este, desigur, Parisul preferat al tuturor. Călătorii care visează să vadă Parisul au ocazia să vină aici și să aprecieze frumusețea, măreția monumentelor arhitecturale și liniștea clădirilor religioase - biserici și temple de o frumusețe fabuloasă. Acest loc atrage toți iubitorii de tot ce este neobișnuit și original. Ajunși aici, ei sunt sub impresii vii ale măreției diferitelor obiective turistice care împodobesc piețele și străzile pariziene cu o frumusețe de neînchipuit și măreția stilurilor arhitecturale din diferite epoci.


Locuri frumoase din țara romantismului
Disneyland oferă o experiență plăcută pentru adulți și copii, iar acest lucru se datorează în primul rând divertismentului care a făcut șederea aici cu adevărat impresionantă. Acest loc este considerat cel mai fabulos din capitala Franței - vizitatorii se simt confortabil în lumea magică a unui basm.


Monte Carlo este considerat unul dintre cele mai frumoase destinații de vacanță. Acest loc a câștigat popularitate cu hotelurile sale confortabile, magazinele și restaurantele șic, plajele însorite și cazinourile de jocuri de noroc. Această stațiune de importanță mondială face plăcere iubitorilor de climă cerească și de coasta mediteraneană. Apa de aici are proprietăți uimitoare - cu adevărat vindecătoare datorită conținutului ridicat de ioni și alte substanțe valoroase.


Versailles captivează și captivează cu bogat patrimoniu istoric și arhitectural, reflectat în farmecul cartilor vechi care au păstrat trăsăturile trecutului. Locul fabulos și regal cucerește cu lux și farmec în fiecare colț, iar toți cei care vizitează aici vor să vadă și să afle mai multe despre viața de palat care se desfășoară în cele mai frumoase săli cu interioare luxoase și parcuri superbe care uimesc prin frumusețea fântânilor. și grația sculpturilor.
Franța încântă cu tot ceea ce se află pe teritoriul său, fie că este vorba de numeroasele podgorii din Bordeaux sau de câmpurile de lavandă din Provence. Arhitectura antică, confortul stațiunilor, ospitalitatea multor orașe și provincii, semnificația istorică și culturală a muzeelor, divertismentul continuu zi și noapte în baruri și cluburi de noapte - toate aceste avantaje și caracteristici pot fi enumerate la infinit.