Loading icon

Alegerea călătoriei: Lituania

Lituania este considerată cel mai vechi stat din Marea Baltică de Est. Odihnindu-te în Lituania, poți gusta emoții pozitive și impresii de neuitat. Bucurați-vă de toate realizările moderne ale acestei țări, de valorile culturale, obiceiurile și tradițiile, iar obiectivele turistice ale Lituaniei vă vor surprinde arătându-și toate farmecele. Frumusețea aparte a parcurilor naționale, izvoarele vindecătoare cu apă minerală, vântul blând al mării și moșiile verzi de la țară împodobesc peisajele uimitoare ale Lituaniei.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Lituania. Costul mediu al închirierii unei mașini de clasă compactă în Aeroportul Vilnius este de 17 euro pe zi, în Kaunas - 19 euro pe zi.

< p>Dacă te hotărăști să te odihnești în această țară, atunci cu siguranță te vei putea bucura de climatul maritim, bucătăria delicioasă, comunicarea plăcută și prietenoasă, precum și confortul în aproape orice. Într-un fel sau altul, o călătorie în Lituania va fi memorabilă - aici vă veți distra de minune în timpul liber, vă puteți distra și puteți vedea o mulțime de lucruri interesante și noi.

Există o mulțime de stațiuni în această țară care vă vor ajuta să vă relaxați, să vă relaxați și să uitați de tot ce este în lume. În plus, vei putea să-ți îmbunătățești starea de sănătate, să-ți îmbunătățești starea de bine și să scapi de multe boli. Condițiile climatice excelente vor contribui doar la o vacanță grozavă. Frumusețea romanticului Trakai, a maiestuosului Vilnius și a anticului Kaunas nu vă va lăsa indiferent. Și Palanga, vesel și zgomotos, vă va oferi impresii pur și simplu de neuitat pe care le veți aminti pentru tot restul vieții.

< p>Lituania este cel mai sudic stat al statelor baltice, vecinii acestui stat sunt Belarus, Rusia, Letonia și Polonia. Cel mai surprinzător lucru este că această regiune este considerată cea mai prietenoasă cu mediul; aici domnește o atmosferă favorabilă atât pentru recreere, cât și pentru tratament.

Capitala statului este Vilnius, din care merită să începeți călătoria prin țară. Acest cel mai vechi oraș din țară, care a fost fondat în 1323, este numit pe bună dreptate orașul contrastelor și al barocului - combină în mod surprinzător facilitățile și infrastructura moderne cu istoria antică.

< p>
În general, Vilnius este considerat nu numai cel mai vechi, ci și cel mai frumos oraș din Lituania. Este înconjurat de locuri pitorești, dealuri împădurite și lacuri limpezi. Mostre de arhitectură din secolele trecute, monumente culturale valoroase, numeroase biserici, turnuri și multe altele vorbesc despre cea mai bogată istorie a capitalei. Dintre cele mai cunoscute monumente, merită remarcată o astfel de perlă gotică precum Ansamblul Castelului, care a fost construit în secolul al XVII-lea, precum și Biserica Sf. Ana, construită în secolul al XVI-lea. Nu va fi de prisos să ne amintim că orașul vechi din Vilnius a fost declarat monument UNESCO.
Multe alte orașe din Lituania sunt, de asemenea, bogate în diversitate - au, de asemenea, un număr mare de monumente istorice, diverse locuri pentru divertisment, uimitoare și locuri unice. În această stare, cu siguranță vei găsi ceva de făcut în timpul liber, te poți relaxa și te distra la maximum.