Loading icon

Ghid turistic in Dusseldorf in 3 zile

Un turist care planifică o excursie independentă va găsi util un ghid bun al obiectivelor turistice ale orașului Dusseldorf din Germania. De asemenea, puteți rezerva excursii individuale de ghid la 1001guide.net.

Ce să vedeți în Dusseldorf pentru prima zi de ședere


Orașul vechi a fost grav avariat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, așa că puteți vedea toate atracțiile care au supraviețuit din Dusseldorf într-o singură zi.

Începeți-vă plimbare pe Aleea Regală Kyo. Apoi, vizitați clădirea Primăriei din orașul vechi. Acolo veți vedea și statuia lui Jan Willem. Continuând spre Rin, veți ajunge la Burgplatz, unde veți vedea multe atracții antice, cum ar fi Turnul Castelului Ducal sau Bazilica Sf. Lambert.

De asemenea, în orașul vechi puteți vizita Muzeul K21 și puteți vedea o frumoasă monument dedicat bătăliei de la Worringen. Puteți dedica după-amiaza unei plimbări de-a lungul promenadei Rinului.

Mercându-vă pe promenada spre sud, veți ieși în Media Harbour, unde vă puteți încheia seara cu o vizită la un club, un cinema sau restaurant.



Ce să vezi în Dusseldorf pentru a doua zi de ședere


A doua zi în Dusseldorf ar trebui să fie dedicată obiectivelor turistice care necesită o excursie lungă.

Începeți turul de la Turnul Rheinturm. De pe puntea sa de observație, puteți vedea întreg orașul. Apoi, vizitați unul dintre muzeele din Dusseldorf (cel mai mult mi-a plăcut muzeul de transport maritim).

Petreceți-vă după-amiaza la principala atracție din împrejurimile orașului Düsseldorf - Palatul Benrath. Cel mai simplu mod de a ajunge la palat este cu trenul din gara centrală. Dedică seara celebrei străzi a orașului vechi - Altstadt, care este numită cel mai lung tejghea de bar.

Important! Este mai bine să vizitați palatul după-amiaza, deoarece turul în limba engleză începe la ora 13:30. Atentie insa, excursiile se desfasoara pana la ora 16:00.

Ce să vezi în Dusseldorf pentru a treia zi de ședere

Pe lângă atracțiile arhitecturale și culturale din Dusseldorf, există un alt loc care merită vizitat în a treia zi - moda buticuri. Cele mai multe magazine și puncte de vânzare sunt situate pe patru străzi:

Altstadt - buticuri Diesel, Zara și Mango. Există, de asemenea, multe magazine de suveniruri și bijuterii.

Immermanstrasse - Mulți japonezi locuiesc aici, iar această stradă se numește Micul Tokyo. În consecință, turistul va găsi aici magazine ale mărcilor japoneze Japan Art Deco-Kyoto și va gusta din bucătăria japoneză la Bäckerei Taka.

Nordstrasse - această stradă este cel mai bun loc pentru a căuta optica și cărți. La fel și haine pentru femeile însărcinate. Magazinele de aici sunt deschise nonstop.

Schadovstrasse este cea mai populară stradă comercială printre germani, cu o abundență de centre comerciale.