Loading icon

12 lucruri de făcut în Pittsburgh noaptea

Încercați o bere într-o biserică
Church Brew Works
a fost deschisă în 1996 în districtul istoric Lawrenceville. Acesta este primul și singurul pub din SUA care se află chiar în biserica istorică. Biserica Sf. Ioan Botezătorul a fost construită în 1902, dar a fost avariată de un incendiu în 1915. Clădirea bisericii a fost transformată într-o microberărie și restaurant cu mare atenție la detalii. Băncile originale au fost tăiate și finisate manual pentru a găzdui mesele de sufragerie, în timp ce stejarul de pe bănci a fost folosit pentru a construi barul. Există podele originale de brad, felinare originale și cărămizi care au supraviețuit demolării spovedaniei. Tancurile din oțel și cupru strălucesc la altar.
Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în SUA. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Aeroportul Pittsburgh este de 18 euro pe zi, în Aeroportul JFK - de la 17 euro pe zi.


Mergi la bowling la Arsenal Bowl
În inima orașului Lawrenceville se află Arsenal Bowls, o pistă de bowling cu 22 de benzi, de inspirație retro. Un club de noapte popular din Pittsburgh, este un loc grozav pentru a întâlni localnicii, a asculta muzică și a savura o băutură.
Călătoriți pe traseul Three Rivers Heritage
Urcați-vă pe bicicleta și mergeți pe traseul de 38 de kilometri pentru a vă bucura frumusețea orașului Pittsburgh. Traseul de mers pe jos trece prin diferite cartiere, prin districte de afaceri, atracții și parcuri. De-a lungul traseului, semnele marchează situri și structuri importante, evenimente istorice și fauna locală. Acest traseu polivalent este popular printre bicicliști și drumeții.
Vizitați Centrul de sticlă
Acesta este un centru educațional, o galerie de artă și un studio modern de sticlă dedicat predării și popularizării artei sticlei. Oricine poate participa la suflarea sticlei, poate explora galeria de artă de ultimă oră și poate vedea demonstrații live de sticlă fierbinte. Centrul prezintă lucrările unor artiști din sticlă de renume internațional, precum Dante Marioni, Paul Joseph Stankard și Cesare Toffolo.


Alăturați-vă unui tur de mers pe jos
Faceți o plimbare prin Pittsburgh noaptea într-un tur distractiv de mers pe jos în diversele cartiere ale orașului. Tururile pe jos combină narațiunea istorică a fiecărei zone pe care o vizitați cu degustări de mâncare locală. Pittsburgh este cunoscut pentru sandvișurile, găluștele și salata Pittsburgh cu cartofi prăjiți.
Descoperiți Parcul de stat Point
Uitați-vă la fântâna iluminată din parcul de stat și fotografiați bărcile care trec de la această atracție. Parcul atrage vizitatori cu grădinile verzi frumoase și malul apei. Este, de asemenea, un loc important din punct de vedere istoric, unde au avut loc bătălii dintre indieni și francezi la sfârșitul secolului al XVIII-lea.
Bucurați-vă de plimbări palpitante la parcul de distracții Kennywood
Parcul de distracții Kennywood
este un parc de distracții construit acum 125 de ani în West Mifflin. Uriașul parc de distracții a devenit un reper istoric național în 1987, cu trei roller coaster din anii 1920. Parcul are trei zone tematice cu roller coasters, mașini cu bara de protecție, plimbări pe apă, carusele, caiace, experiențe 3D și un teatru 4D.

Explorați piața istorică
Piața istorică este inima bată a zonei. Aici există o mulțime de restaurante, cafenele, baruri, buticuri și magazine ciudate. Piața a fost construită în anii 1890 și obișnuia să găzduiască primul tribunal, închisoare și ziar. Astăzi, piața oferă vizitatorilor piețe extinse de vacanță și evenimente temporare.
Vizitați catedrala
Adiacent parcului Shenley și în inima campusului principal al Universității din Pittsburgh se află Catedrala, una dintre cele mai înalte clădiri din lume. Clădirea în stil gotic are 42 de etaje și mii de camere. Pe lângă facilitățile de predare ale universității, clădirea are și o zonă de alimentație. Aici oamenii pot lua o gustare în timp ce admiră priveliștile nocturne din jur.