Loading icon

Farmecul Havanei din trecut

Odată cu începutul sărbătorilor de iarnă, trebuie să ai timp să alegi un loc de cazare. Ca loc de cazare, luați în considerare capitala Cubei - Havana, care are o abundență de catedrale, temple, biserici și alte clădiri antice care au rămas din epoca colonială. Farmecul orașului este arhitectura sa, bulevardele celebre, străzile spațioase și mai ales centrul istoric, recunoscut de UNESCO ca patrimoniu al omenirii.

Închirierea de mașini în avans este profitabilă.
Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, în Republica Dominicană poți rezerva o mașină compactă cu 12 euro pe zi, în Mexic aproape la fel, tarifele încep de la 5 euro pe zi.



Deoarece Havana a fost construită în diferite
perioade ale istoriei, are clădiri complicate. Pasajul alungit spre Golful Havana leagă părți ale orașului formate în diferite perioade ale istoriei. Pe laturi diferite de la intrarea în golf se află cetățile antice din Havana, spre care se îndreaptă centrul părții vechi a Cubei - Bulevardul Prado. Bulevardul Prado este un monument semnificativ al artei arhitecturale din Havana.



Clădirile de pe bulevard
sunt caracterizate de un stil spaniol, iar bulevardul în sine este căptușit cu plăci de piatră cu culori complicate. Tot în Havana, puteți lua o masă copioasă la un preț rezonabil. Oferă turiștilor celebrul bar Floridita daiquiri și restaurantul La Bodeguita del Medio, popular pentru mâncărurile creole și mojito-urile. În plus, în Havana, puteți lua o gustare ieftină la multe dintre unitățile private de acasă din Havana. În aceste unități se pot degusta homari, legume și fructe, cafea, bere și alte băuturi locale.

Principalul avantaj al acestor unități
este că puteți lua masa în ele pentru doar 10 USD. Pe măsură ce se lasă noaptea, muzica începe să cânte în restaurante și locuri de recreere din Havana, poți dansa în casă și pur și simplu pe stradă. Este foarte recomandată o vizită la Cabaretul Tropicana, care oferă un spectacol al anilor 50 la prețul de 70 de dolari. Există și multe cabarete situate în hoteluri și hanuri. În plus, în zilele noastre au apărut o mulțime de discoteci unde dansează pe mamba, salsa și cha-cha-cha.



Ce să cumpărați în memoria cubei CD-uri
cu muzică națională, rom, un tricou cu portretul lui Che Guevara și, cel mai important, trabucuri cubaneze pe care este mai bine să le cumpărați în magazine specializate, care sunt mai de încredere si mai ieftin. Havana nu poate fi numită orașe moderne. Îi lipsesc panourile gigantice cu neon, restaurantele fine și buticuri de lux. Acest oraș atrage prin splendoarea sa străveche.