Loading icon

Marea Britanie - patru țări într-o singură vacanță!

Excursiile de astăzi în Marea Britanie fac posibilă vizitarea tuturor țărilor regatului într-un timp scurt: Anglia, Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor.

Cu mult înainte de călătorie, mulți turiști rezervă online o mașină în Regatul Unit pentru a obține un tarif de închiriere favorabil, pentru a vedea mai multe atracții și pentru a nu depinde de grupurile de excursii. La aeroportul Heathrow costul unei mașini de clasă compactă începe de la 15 euro pe zi, la aeroportul Gatwick costul este de aproximativ la fel - de la 14 euro pe zi.

< p>
Anglia
Toate tururile de vizitare a obiectivelor turistice în Marea Britanie trec prin Londra, în capitală merită să priviți Tower Bridge, Big Ben, Westminster Abbey și doar mergând pe străzile vechi și moderne. Bath și băile sale romane sunt de interes în vestul Angliei, în timp ce Lake District este un loc bun pentru o pauză de relaxare. Este imposibil să nu vizitezi misteriosul Stonehenge, despre vârsta și scopul pentru care se ceartă oamenii de știință din întreaga lume.

< p>

Scoția

Nu există o a doua țară precum Scoția, iar excursiile în Marea Britanie încearcă să arate turiștilor toată frumusețea acestei regiuni. Edinburgh este capitala și un oraș foarte vechi cu palate magnifice care încântă privirea. Lacurile din Scoția sunt cele mai misterioase, dar, totuși, cea mai frumoasă parte a acesteia. Mulți oameni încă mai cred că Loch Ness ascunde cu adevărat în adâncurile sale un monstru teribil, pe care localnicii îl numesc cu afecțiune Nessie.

Irlanda de Nord

Țara oamenilor cu ochi verzi și roșii. spiriduși cu păr care ascund un vas cu aur la capătul unui curcubeu - asta a devenit Irlanda de Nord pentru turiști. După ce ai comandat tururi de vizitare a obiectivelor turistice în Marea Britanie, merită să te oprești în Dublin, care are o istorie de aproximativ cinci milenii, așa cum poți vedea mergând pe străzi și văzând clădiri foarte vechi. Nu departe de Dublin, într-o zonă deschisă, se ridică New Grange, care este chiar mai veche decât piramidele Egiptului. Această movilă uriașă se remarcă prin faptul că în timpul solstițiului de iarnă, coridorul său principal este complet iluminat de razele soarelui, dezvăluind un ornament minunat.

< p>

Țara Galilor

Întregul teritoriu al Țării Galilor este un parc național, aici există de toate, și golfuri nisipoase, lanțuri muntoase și pajiști verzi și lacuri frumoase. Tururile noastre de vizitare a obiectivelor turistice din Marea Britanie vă vor permite să vedeți multe castele frumoase, cum ar fi Bryn Bras, în parcul căruia cade pitoresc o adevărată cascadă.
Oriunde stau turiștii în Marea Britanie, priveliști frumoase ale naturii se deschid peste tot, neschimbate pentru mii de ani, iar în orașe, ca pentru contrast, viața fierbe și se mișcă într-un ritm frenetic.