Loading icon

Obiective turistice din Thailanda

Printre țările din Asia de Sud-Est, cum ar fi: Vietnam, Laos, Cambodgia, Malaezia și multe altele (din care numărul total este unsprezece), Thailanda a câștigat o popularitate deosebită în rândul turiștilor moderni.
Thailanda este un loc unic în natura şi esenţa sa. În mod inexplicabil, combină spiritualitatea, moralitatea și detașarea neobișnuită de restul lumii, cu modernitatea, progresivitatea și chiar într-o oarecare măsură licențialitatea.
Mulți turiști consideră că închirierea unei mașini este una dintre cele mai bune modalități de a te bucura de toate acestea Thailanda are de oferit. Închirierea unei mașini de clasă economică în Bangkok va costa aproximativ 15 euro pe zi, în Aeroportul Phuket - aproximativ 16 euro pe zi.< br>Aveți impresia că două lumi complet diferite au pus piciorul pe același pământ și, știind una despre existența celeilalte, datorită unei „magii” necunoscute, reușesc uneori să nu se întâlnească.
Desigur. , această afirmație poate fi considerată doar o întorsătură metaforică a frazei, deoarece mulți adepți și admiratori ai religiei care trăiesc pe teritoriul sud-vestului Indochinei încearcă să influențeze comportamentul antimoral al unora dintre concetățenii lor, deși toate lucrările lor pe această temă nu pot întotdeauna să influența și, într-un fel, să-i calmeze locuitorii deosebit de violenți sau prea energici ai statului Thailanda.


În căutare la această „imagine” dintr-un unghi diferit, se poate vorbi despre diversitatea și cu adevărat măreția miracolelor care și-au găsit locul aici.
Una dintre aceste obiective din Thailanda, care sunt într-un fel „exclusive” în natură, poate fi numit Templul lui Buddha de Smarald.
Această statuie, conform legendei, își începe istoria în îndepărtatul 1460. Punctul final al existenței ei, ea a ales un templu numită Wat Phra Keo, unde a fost transportată imediat după finalizarea construcției „casei noi” în 1780, la Bangkok.
Sfințenia și inviolabilitatea acestui loc poate fi evaluat din două puncte disponibile acum. Primul punct, după cum spun turiștii și istoricii, este prima privire pe care o arunci asupra templului maiestuos, iar al doilea include un set de mai multe reguli:
Nu poți intra în templul cu pantofi; Femeilor le este interzis să pătrundă în localurile destinate rugăciunilor budiste și în locurile de ritualuri religioase; Femeile în pantaloni scurți deasupra genunchilor nu au voie să intre pe teritoriul Templului lui Buddha de Smarald.
Acest palat este unul dintre locurile principale și sacre din Thailanda.


Ghidurile pentru împrejurimile acestei țări extraordinare includ atât parcuri și muzee, galerii de expoziție și monumente de arhitectură, precum și cluburi, restaurante și complexe de divertisment populare în rândul populației tinere și al turiștilor.
Astfel, Thailanda personifică însăși „separarea lumilor”. Dimineața și după-amiaza vă permit să vă bucurați de moștenirea culturală, excursii și plimbări simple prin întinderile acestei regiuni cu climă caldă a planetei noastre. Și seara și noaptea, ca și cum ar exista doar pentru a demonstra dezvoltarea tehnologiilor moderne și a tot felul de divertisment.
Din păcate, în societatea de astăzi, această țară cu adevărat neobișnuită și bogată cultural nu mai are aceeași popularitate ca și a făcut acum câțiva ani.
Faptul principal al acestui eveniment, cunoscut, se pare, de fiecare persoană care a împlinit cel puțin 15 ani, este spectacolul travestiților și dezvoltarea afacerilor sexuale. Pe baza acestui fapt, se poate pune întrebarea: „De ce, o țară atât de promițătoare și bogată cultural, precum Thailanda, și-a distrus într-un fel popularitatea în fața turiștilor?”
Crede-mă, privându-te pe tine și pe cei dragi de ocazia de a cunoaște cultura acestui loc neîntrecut, istoria și obiceiurile sale, este complet stupidă, referindu-se la acțiuni antimorale pentru unii oameni. Nu ar trebui să te gândești la asta atât de serios. Fără voința și inițiativa ta, nimeni nu va îndrăzni să se amestece cu plimbările calme și pașnice în Thailanda, obiectivele turistice din Pattaya, Phuket, care are până la 7 minuni. Nu orice țară se poate lăuda cu o asemenea diversitate. Fără îndoială veți putea obține o experiență de neuitat - minunată. Poate că, după ce ai studiat rugăciunea sau ritualul acestei culturi, pe lângă cunoștințele dobândite, vei putea descoperi ceva nou în tine, care nu a fost niciodată cunoscut de tine sau de altcineva.