Loading icon

Combinăm cumpărăturile și o vacanță de neuitat în Europa

Ce este atractiv la o vacanță în Europa? Răspunsul la această întrebare poate dura până la 8 pagini de text tip ușor. Cu toate acestea, nu vom enumera toate avantajele sale, lăsând această afacere utilă pentru data viitoare și ne vom concentra doar pe cumpărături - una dintre principalele distracții într-o călătorie europeană.

Închirierea de mașini în avans este, de asemenea, profitabilă. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, clasa de mașini compacte de închiriat în Milano costă aproape 15 euro pe zi, în Aeroportul Heathrow 14 euro pe zi, în Tarifele Aeroport CDG (Paris) pornesc de la 11 euro pe zi.


Călătorii de astăzi au oportunități extraordinare de a vizita cele mai la modă și plină de farmec capitale ale Europei. O excursie la Parisul romantic, la Londra ceață sau la Roma însorită - de ce nu? Vă vom spune despre cele mai notabile locuri pentru a vă satisface „nebunia de cumpărături”.

Cumpărături democratice

Da, da, vom începe povestea cu el. Prețuri accesibile, cu bunuri de bună calitate - nu este acesta visul unui „fan de cumpărături” turistic? În Milano, veți găsi o mare varietate nu numai în sortiment, ci și în costul mărfurilor. Aici puteți cumpăra nu numai mărci „haute couture”, ci și modele din așa-numitul „al doilea eșalon”. Și nu trebuie să vă fie rușine de această expresie. Haideți să deschidem un secret - în majoritatea buticurilor autohtone veți găsi chiar aceste produse la un preț mult mai mare.
Pentru iubitorii de stil pentru tineret, precum și mărcile sportive, cel mai bine este să vă îndreptați către Corso Vittorio Emanuele. Cumpărăturile aici nu vă vor strica portofelul, dar vă vor aduce bucurie și plăcere. Fanii economisiți ai mărcilor de designer ar trebui să viziteze „outlet-urile”, unde sunt vândute rămășițele colecțiilor de anul trecut. În Rusia, cel mai probabil, tocmai au apărut aceste modele. Pentru o gustare, vă recomandăm să lăsați o excursie la una dintre cele mai izbitoare atracții din Milano - „cadrangle”.

< p>

Cumpărături romantice

Nu, pur și simplu nu ne-am putut abține să nu vorbim despre Paris, sau mai degrabă despre cumpărăturile pariziene. Fashioniste din întreaga lume vin aici pentru a se freca bine și pentru a obține o porție consistentă de emoții de neuitat. Vă puteți întreba, poate, decât alte orașe ale Europei, intitulate și vizitate, pierdeți? Răspunsul exact nu se știe, dar un lucru este clar – Parisul și doar Parisul evocă cele mai romantice sentimente, provocând o stare de iubire sublimă și fericire amețitoare în inimă. Aceasta este atmosfera acestei capitale.

< p>

Așadar, te trezești în centrul modei, glamour și flirt. Unde să mergem? Cei care doresc să cheltuiască o avere au un drum direct către Champs Elysees - toate cele mai bune și mai scumpe timbre sunt adunate aici. Pentru susținătorii contemplării frumosului și iubitorii de cumpărături liniștite, cartierul Marais este potrivit. Micile buticuri, magazine, magazine și cafenele confortabile, de unde mirosul de cafea delicioasă se răspândește pe stradă, lasă cele mai de neuitat impresii.

Așa că călătoria noastră virtuală a luat sfârșit. Am atins doar două țări europene în povestea noastră - Italia și Franța, dar oportunități minunate de cumpărături se deschid în alte regiuni la fel de interesante. Dar citiți despre ele în următoarea noastră poveste.