Loading icon

Obiective turistice din Praga

Există multe atracții în Europa. Aici, fiecare oraș este bogat în istorie, așa că atunci când veniți în Europa, faceți excursii fără ezitare.

Praga nu face excepție. Dacă mergi de la Moscova la Praga, va dura mult timp, deoarece distanța este de aproape 2000 km. Ucrainenii sunt mai norocoși în acest sens.
Distanța de la Lviv până la Praga este de 875 km. Prin urmare, puteți merge acolo doar pentru weekend, sau pentru întreaga săptămână. Dacă decideți să mergeți fără un tur, atunci trebuie să vă gândiți la cazare în avans. Nu există probleme cu închirierea imobilelor în Praga. Dacă aveți nevoie de o închiriere zilnică, atunci va trebui să cheltuiți pe ea de la 60 de euro pe zi. În timp ce chiria lunară va costa între 600 și 1200 de dolari pe lună.

Pentru o călătorie confortabilă, mulți turiști preferă să folosească serviciile de închiriere de mașini în Republica Cehă. Costul mediu de închiriere a unei mașini în Aeroportul Praga este de 18 euro pe zi, în aeroport din Brno - 17 euro pe zi.

Cel mai atractiv loc pentru turiști este primăria din Piața Orașului Vechi. Este dificil să o numim primărie, deoarece este un întreg complex de diverse structuri și clădiri. Principala atracție a turnului este ceasul de renume mondial, care a fost construit în 1410. Acest ceas este simbolul capitalei Republicii Cehe.
Turiștii iubesc și Podul Carol. La început a fost un pod de lemn construit în secolul al X-lea. Acesta a fost apoi înlocuit cu un pod de piatră în 1160.
După aceea, Carol 4, în cinstea căruia poartă numele podului însuși, a ordonat construirea Podului Praga.


Renumita Zoo din Praga este una dintre cele mai mari grădini zoologice din Europa și a șaptea cea mai mare grădină zoologică din lume. A fost fondată în 1931. Grădina Zoologică din Praga este specializată în creșterea speciilor de animale pe cale de dispariție.

Vizitarea Republicii Cehe este imposibil să nu încercați celebra bere cehă. În Praga există chiar și un muzeu de bere „U Fleku”. În Republica Cehă există o mulțime de fabrici de bere mari și mici.



Ajunși la Praga, nu uitați să vizitați complexul unic, care este situat într-o clădire veche. Acest complex este unic prin faptul că este format dintr-o fabrică de bere și un muzeu.