Loading icon

Ce să vezi în Yallingup, Australia

Yallingup este o destinație populară de vacanță printre turiștii care vin să stea în căsuțe de vacanță și să se bucure de surfing pe plaje. Este situat pe coasta din sud-vestul Australiei de Vest, între râul Margaret și Manjimup.

Cei cărora le place să călătorească cu mașina de obicei rezervă o mașină în Australia online în avans. În Aeroportul Sydney închirierea unei mașini compacte va costa de la 16 euro pe zi, iar în Aeroportul Gold Coast va fi puțin mai scump - de la 21 euro pe zi. Prețurile pot varia în funcție de sezon, clasa de mașină și perioada de închiriere.



Iată câteva dintre lucrurile pe care ar trebui să le vedeți când sunteți aici:

Peșteri

Dacă sunteți în căutarea unei experiențe unice de vacanță, atunci Yallingap este locul potrivit pentru dvs. Nu puteți rata ocazia de a explora peșterile din apropiere. Aceste peșteri există încă din timpuri preistorice și s-au format după ce fluxurile de lavă au fost umplute cu apă de ploaie și resturi. Indiferent dacă vrei să mergi într-un tur cu ghid sau să faci singur, aceste peșteri sunt aventura perfectă pentru toată lumea!

Plaja Airlie
Puteți ajunge la această plajă conducând până la Busselton și luând un feribot peste apă. Plaja are nisip alb uimitor și ape limpezi care vă vor tăia respirația. Nu este doar o destinație grozavă de plajă, ci și un loc popular pentru surfing.

O atracție populară în Yallingap este Podul Natural, situat la Cape Naturalist. Este un arc mic, creat de eroziunea apei, care este aruncat peste ocean și se sprijină pe un perete de stâncă. Înălțimea sa este de aproximativ 3 m, lungimea este de 8 m și poate fi abordat pe jos.

Plaja principală se numește Caves beach, unde numeroase peșteri sunt săpate în stânci, care pot fi explorate la reflux.

În jurul Yallingap există multe alte plaje, inclusiv Greenbanks Beach,
Spooky Beach, Blue Pool Plaja și stânca Hazzas. Dacă aveți chef de aventură, puteți face și o excursie cu barca la Shell Beach, care găzduiește unele dintre cele mai bune locuri de snorkeling din lume.