Loading icon

Orașe și stațiuni din Republica Cehă

Există mai multe orașe în Republica Cehă unde recuperarea și tratamentul se transformă în odihnă și relaxare. Numeroase sanatorie și pensiuni sunt specializate în tratarea diferitelor boli: stomac, intestine, boli ale inimii și ale sistemului nervos. Dar aici este un mediu complet diferit, hainele amestecate pentru femei nu sperie pe nimeni. Medicii și specialiștii sunt conversaționali amabili și veseli.

< p>

Orașe cehe: Brno, Karlovy Vary

Există un aeroport în orașul Brno. Destinațiile populare sunt Londra, Girona, Spania, Praga și Moscova. Deci există multe hoteluri cu un nivel excelent de servicii. Pe lângă procedurile medicale, în oraș există multe muzee, cinematografe, expoziții. Restaurantele cehe sunt renumite pentru bucătăria lor națională. Deserturile sunt punctul culminant al acestei țări. În general, preparatele sunt copioase și variate. Există și multe feluri de mâncare tradiționale: iepure prăjit, diferite tipuri de carne, gâscă, cioț de porc. Peștele este, de asemenea, ținut în mare cinste aici. Se folosesc în principal crapul și păstrăvul. Produsele din cartofi se numesc aici găluște, au devenit celebre în întreaga lume. Bilele pot fi umplute fie goale, dulci sau sărate.

< p>Închirierea de mașini în avans este profitabilă și în Republica Cehă. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, tarifele de închiriere în Aeroportul Praga încep de la 6 euro pe zi, în Centrul orașului Praga tarifele sunt aproape aceleași.

Compoziția chimică a izvoarelor de apă minerală din orașul Karlovy Vary este renumită pentru puterea sa vindecătoare. Există o legendă care confirmă puterea apei. Carol al IV-lea a reușit, de asemenea, să amelioreze durerea bând apă. De atunci, Karlovy Vary este o stațiune populară, unde vin turiști din toate țările.

< p

Karlštejn este renumit pentru arhitectura sa gotică. Aici s-au păstrat clădiri și castele din secolele trecute. Castelul Karlštejn se ridică pe un munte și este vizitat de turiști pe tot parcursul anului. Orașul este atât de mic încât te poți plimba prin el în 20 de minute.