Loading icon

Templul lui Buddha din Bali

Turiștii din Bali sunt foarte atenți la temple. Locul sfânt este aproape ultima atracție pe care o vizitează. Pentru că pentru europeni acesta este un loc misterios și chiar înfricoșător. De acord, nu este foarte plăcut să vezi sculpturi de mamifere dezgustătoare sau lilieci la intrarea în templu. Pentru europeni, conceptul de funcționare și decorare a templelor este de neînțeles. Prin urmare, aproape fiecare al doilea călător părăsește templul sub impresii. Indiferent dacă astfel de temple sunt interesante de vizitat sau încă periculoase, vom discuta despre asta mai târziu.
Cei care obișnuiesc să călătorească singuri și să viziteze obiectivele turistice fără ghid și grupuri de turism pot închiria o mașină în Indonezia la un birou de închiriere și să nu depind de nimeni. Închirierea unei mașini în aeroportul Bali va costa în medie 17 euro pe zi, în Jakarta de la 18 euro pe zi.
Brahma Vihara Arama
- Templul lui Buddha.


Poporul indigen din Bali vizitează adesea temple, deoarece pentru ei acesta este un loc pentru auto-îmbunătățire. Fiecare templu de pe insulă are o semnificație specială.
Cu toate acestea, când Indonezia a fost colonizată de olandezi, toate tradițiile au fost uitate. Localnicii au copiat noul model de comportament. Abia după declararea independenței, oamenii din Bali au început să-și reînvie tradițiile religioase. Apoi a început construcția templului local. Doar locuitorii din Bali nu s-au distins niciodată printr-o stare financiară stabilă, iar după independență, oamenii nu au avut bani. Templul lui Buddha Brahma Vihara Arama nu a putut fi construit. A fost găsit un filantrop Girirakkhito Mahathera, datorită eforturilor sale a fost construit un templu.
În timpul construcției locului sacru, au apărut dificultăți: a existat un teren denivelat și a existat nici un râu în apropiere. A fost necesar să mergi un kilometru pe jos până la el, iar acest lucru a înrăutățit procesul de construcție. Împreună, templul lui Buddha a fost finalizat. Doar acest loc sacru a fost distrus de un cutremur. Dar Girirakkhito Mahathera nu a disperat și a reconstruit templul.



Câteva caracteristici ale Templului Brahmavihara Aram din Bali:
• Pe teritoriul templului, puteți vedea rezidenți locali în vârstă care meditează chiar pe pământ. În același timp, dau foc unei țigări și chiar fac mișcări ciudate;
• Nu oricine poate intra în acest templu; trebuie să purtați haine care să vă acopere brațele, umerii și decolteul. De asemenea, bărbații trebuie să se plimbe prin templu într-un sarong, altfel spiritele vor fi neprietenoase;
• Nu poți atinge statuile cu mâinile, în general este pedepsit. Așa cred localnicii, dacă vor observa asta, atunci va fi scandal și, poate, va trebui să plătiți o amendă;
• Intrarea în templu este liberă, dar atunci trebuie să plătiți donații. Se crede că cu cât donațiile sunt mai mari, cu atât mai bine.

În ciuda particularităților, templul lui Buddha din Bali este vizitat. Acesta este un loc în care vă puteți „împrospăta cu putere”. Este în topul atracțiilor. Pentru a vă scufunda pe deplin în atmosfera sa, trebuie să studiați puțin principiile principale ale budismului. Brahmavihara Arama nu este un loc periculos, dar nu tuturor le place să fie acolo. Un mare minus va fi un transfer, deoarece puteți ajunge la templul Brahmavihara Aram cu taxiul sau scuterul din Lovina (și acest lucru este scump).
Templul lui Buddha din Bali este un loc neobișnuit. Unii dintre ei chiar se sperie uneori. Dar asta nu înseamnă că ar trebui ocolit. Este mai bine să vezi această atracție cu ochii tăi.