Loading icon

Atracții din Scoția

Unicitatea și varietatea atracțiilor din Scoția fascinează pur și simplu orice iubitor de călătorii. Prin urmare, înainte de a merge în această țară, ar trebui să aflați mai multe informații despre aceasta din diferite surse. Acest lucru va ajuta la șea restul cu adevărat de neuitat și plin de culoare. Există un număr mare de locuri pe care doriți să le vedeți, așa că este mai bine să luați în considerare totul și apoi să decideți asupra obiectivelor care vor fi pe gustul dvs.

Cu mult înainte de călătorie, mulți turiști rezervă o mașină în Regatul Unit online pentru a obține un tarif de închiriere favorabil, pentru a vedea mai multe atracții și pentru a nu depinde de grupurile de tur. În Aeroportul Edinburgh costul unei mașini de clasă compactă începe de la 15 euro pe zi, în Edinburgh costul este aproximativ același - de la 14 euro pe zi.

< p>Castelul Edinburgh
Desigur, nimeni nu va nega că acest loc este considerat cel mai vizitat din orașul cu același nume. Întregul spațiu din interior este împărțit în 3 părți, acestea sunt un fel de curți, care sunt interconectate prin porți. Și dacă vorbim despre valoarea castelului, atunci se află în sursa de apă potabilă, care este protejată de Turnul Fântânii. Mai mult, există un muzeu dedicat acestei teme și direcție specială foarte aproape. Dacă unei persoane îi place să fie fotografiată, atunci ar trebui să acordați atenție tunului Mons Meg, care poate acționa ca un fundal ideal.

< p>

Royal Mile din Edinburgh

În termeni simpli, acestea sunt câteva străzi care circulă în centrul orașului. Numele atracției se datorează faptului că lungimea totală a acestor străzi este de aproximativ o milă în măsurătorile scoțiene. Royal Mile este străbătută de poduri în mijloc, care, de asemenea, nu pot lăsa indiferent niciun turist. Anterior, se obișnuia să se adune în acest loc diverși negustori, artizani, aici lucrau și diverse crâșme și bordeluri. S-ar putea crede că locul avea un accent pe divertisment, dar nu totul este atât de colorat pe cât pare. Inchiziția s-a întâlnit pe aceleași străzi și au fost rezolvate diverse probleme financiare.

< p>

Palatul Holyroodhouse

Când planificați o călătorie în Marea Britanie, reședința Majestății Sale Regina trebuie să fie un punct obligatoriu al itinerarului. De asemenea, este situat pe Royal Mile, care a fost descris mai devreme, și este decorat în întregime în stil baroc. Toată lumea știe că regina a devenit faimoasă pentru conducerea ei crudă, care a fost însoțită de un număr mare de conspirații și crime. Ce este pe vremea noastră? Din când în când, se obișnuiește să organizeze diverse recepții orientate spre stat în palat, unde regina însăși, precum și membri apropiați ai familiei sale, ocupă locul principal. De asemenea, merită remarcat faptul că pe teritoriul palatului lucrează în mod constant diverse expoziții, datorită cărora fiecare turist se poate familiariza cu istoria marelui stat autonom mai detaliat.

Călătoria este întotdeauna interesantă, mai ales dacă un astfel de hobby este cu adevărat plăcut. Nu ar trebui să economisiți niciodată resurse financiare dacă doriți să faceți cunoștință cu anumite frumuseți și obiective ale lumii. Doar astfel de momente fac o persoană fericită. Totul este destul de simplu, trebuie doar să vă reconsiderați propriile priorități și să trageți câteva concluzii. Atunci călătoriile vor deveni mai accesibile și mai interesante. Iar componenta financiară va trece automat în fundal.