Loading icon

Amsterdam - așteptările turiștilor se vor împlini!

Amsterdam este orașul legendar al libertății, famos pentru muzeele, canalele, cafenelele și divertismentul său. Orașul are 160 de canale care leagă cele 90 de insule în care se află Amsterdam.

Capitala olandeză este adesea numită „Veneția Nordului”,
, deși vă avertizăm imediat că nu veți vedea gandolieri aici. Dar rolul Bazilicii Sf. Marcu este jucat de templul nu mai puțin antic al Sf. Nicolae, care este considerat sfântul patron al marinarilor și protejează orașul de mai bine de un secol, situat în mare parte pe apă, și nu pe uscat.

< p>Închirierea de mașini în avans este profitabilă și în Țările de Jos. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, închirierea unei mașini de clasă compactă la Amsterdam costă aproape 15 euro pe zi, în Eindhoven  aproape 13 euro pe zi.

S-au spus deja multe despre celebrele cafenele care oferă o gamă de zece varietăți de marijuana selectată. Apropo, localnicii nu vizitează foarte des aceste unități, care sunt situate în centrul orașului și atrag turiști din toată lumea. Mai mult, în ultimii ani numărul cafenelelor a scăzut de la 1700 la aproximativ 200-300 de unități. Nu este greu să găsești o cafenea - în numele ei o literă va fi vopsită în verde, iar în ferestre vei vedea o ghirlandă de becuri verzi.

Vizitarea cafenelelor nu implică niciun risc .
Aceștia nu sunt deloc dependenți de droguri înfricoșători, ci unități îngrijite și ordonate, cu vizitatori pașnici și zâmbitori. În general, politica olandeză inițială dă roade: infracțiunile mult mai puțin grave sunt comise în țară decât în ​​țările vecine. Totuși, nu uitați că, conform statisticilor, principala infracțiune a dependenței de droguri în Olanda este furtul de biciclete! Fii atent: hoții de biciclete care se grăbesc visează să-ți tragă vehiculul cu două roți!

< p>

Ei bine, da, probabil că știți singuri că Cartierul Roșu există în Amsterdam din secolul al XV-lea, iar prostituția este legalizată și este considerată o profesie respectată. Rămâne doar să clarificăm că acest loc groaznic este una dintre cele mai sigure zone dintr-un oraș deja deloc intimidant.

Se crede că un sfert dintre turiști merg în Olanda pentru a fuma legal iarbă.
Dar acum ne interesează acei trei sferturi care nu sunt conduși de divertisment ieftin și, ca ultimă instanță, se îmbătă liniștit într-un bar local, degustând „Heineken”, care este produs la Amsterdam.

Dar mai întâi, nu uitați să vizitați muzeul marelui Van Gogh,
deschis în 1973 și care conține cea mai mare colecție de lucrări ale unui pictor neîntrecut. Clădirea veche din secolul al XVII-lea găzduiește muzeul celebrului maestru olandez - Rembrandt. Artistul a locuit în această casă, care acum a fost transformată într-un muzeu minunat, care conține un număr mare de picturi și aproape toate gravurile marelui artist și gravor.


p>
< p>
De asemenea, nu uitați că orașul găzduiește Muzeul de Istorie din Amsterdam,
celebrul Riksmuseum cu lucrări de Jan Vermeer și cei mai buni maeștri flamanzi, muzeul de ceară Madame Tussauds și muzeu erotic care ocupă cinci etaje.

În timpul zilei, în Amsterdam,
se plimbă de-a lungul canalelor și vizitează muzeele marilor pictori, noaptea se plimbă la discoteci din Melkweg, Escape. și alte cluburi celebre. Nu uita să te ferești de bicicliști și să nu te lași dus de droguri blânde (și chiar de droguri dure, pe care totuși cu greu le poți ajunge aici), și atunci Amsterdam va deveni pentru tine un oraș frumos, deschis și primitor în care totul este bine (bine, dacă nu numărați hoții de biciclete perfid).