Loading icon

Sfaturi importante pentru turiștii din Amsterdam

Amsterdam este un oraș mic, dar are propriile sale particularități. Vă vom spune cu siguranță ce trebuie să știe un turist înainte de călătorie.

Comandând o excursie în Amsterdam pe Excurzilla.com, veți economisi timp și bani. În orașele turistice populare, cum ar fi Amsterdam, este important să poți sări peste coada la atracțiile celebre. Tot ce trebuie să faceți este să rezervați bilete online sau un tur educațional cu un ghid local. Prețurile încep de la 7 EUR și sunt valabile pentru 2021.

Spre Amsterdam cu propriul transport
Majoritatea turiștilor ajung în Amsterdam cu avionul. Există însă și cei care pleacă într-o excursie cu mașina proprie. Autobahns și aproape toate tunelurile sunt gratuite, folosind feribotul peste râu se plătește (tarifele sunt diferite în fiecare provincie). De asemenea, rețineți că există o mare problemă cu parcarea în centrul orașului. Iar hotelurile, de regulă, nu au propriile lor parcări.


Nu vă relaxați!
De multe ori în vacanță, oamenii se relaxează și acest lucru este folosit de hoți și escroci, dintre care există o mulțime în locurile turistice. Amintiți-vă că documentele ar trebui să fie adânc în haine sau genți, sau mai degrabă lăsați-le în seif din cameră. Nu puneți carduri bancare sau bani în buzunarele din spate ale pantalonilor sau în rucsacuri cu fermoar ușor de deschis.
Dacă, totuși, au apărut probleme, raportați imediat poliției. Înainte de a călători, faceți copii ale documentelor, inclusiv pagina de viză, și luați-le cu dvs. Așadar, în caz de furt, veți facilita procedura de recuperare și întoarcere acasă.

Economisim la transportul public

Din păcate, transportul public în Olanda se dovedește a fi scumpă în practică. Trenurile, autobuzele și tramvaiele pot costa foarte mult.

Pentru a economisi bani, nu fi lene să te plimbi prin centrul Amsterdamului, mai ales că este mic și pitoresc. Dacă, totuși, intenționați să utilizați în mod activ transportul public, va fi mai economic să utilizați bilete pentru un număr diferit de zile.
Căile ferate olandeze oferă rezidenților multe abonamente profitabile, dar, din păcate, nu țin cont de interese. de turiști.

Medicamente disponibile

Produsele de marijuana sunt disponibile la cafenele. La cumpărare, cu siguranță vi se va cere să vă prezentați documentele. Ciupercile cu psilocibină se găsesc adesea în magazinele inteligente, dar efectul poate fi imprevizibil. În timpul acțiunii ciupercilor, este mai bine să stați într-un mediu calm și să evitați locurile publice. Fii aproape de oameni în care ai încredere.
Seara, la gară și pe străzile aglomerate, sunt persoane care se oferă să cumpere tot felul de substanțe. Amintiți-vă că acesta este comerț ilegal și utilizarea unor astfel de „produse” duce adesea la consecințe grave și la moarte. Nu uitați că orice medicamente sunt dăunătoare sănătății.

Plajele din Amsterdam

Pe vreme bună de vară, locuitorii și turiștii orașului merg la plajă, fac plajă sub soarele cald. Aproximativ zece zone publice funcționează în diferite cartiere ale orașului în fiecare an. Una dintre cele mai neobișnuite este plaja de pe acoperișul Muzeului NEMO (la Oosterdok 2).
De asemenea, puteți lua „Blijburg aan Zee” (Pampuslaan 501), veți ajunge la stația IJburg cu tramvaiul numărul 26. Durata călătoriei de la Gara Centrală este de 20 de minute.
Pllek Beach (TT Neveritaweg 59) de pe cealaltă parte a râului IJ este populară în rândul locuitorilor din Amsterdam. A ajunge aici este ușor: luați feribotul 906 către NDSM. Durata călătoriei este de 18 minute.