Loading icon

Tururi în Linz, Austria

Toți călătorii care merg în Europa sunt sfătuiți să acorde o atenție deosebită Austriei. Această țară este renumită pentru grația sa specială, versatilitatea culturilor și tradițiilor și adesea pur și simplu uimește turiștii.

Închirierea de mașini în avans este profitabilă și în Austria. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, închirierea unei mașini de clasă compactă în Linz costă aproape 14 euro pe zi, în aeroportul Innsbruck - aproape 12 euro pe zi.

< p>Al treilea oraș ca populație este Linz - acesta este centrul Austriei Superioare, este situat la 197 km de Viena. Orașul antic este înconjurat de munți joase pitorești și se întinde de-a lungul malurilor Dunării. În 2009, Linz a fost recunoscut drept centrul cultural al Europei. Inima Austriei bate în acest oraș, aici au fost păstrate clădiri istorice și arhitecturale maiestuoase, pub-uri confortabile și locuri pentru plimbări pe îndelete.

Istoria orașului antic începe cu așezarea celtică Lentos, în anul 15 î.Hr. . e. Romanii au construit aici cetatea Lentia. În 799, orașul a început să se numească Linz, poziția sa geografică favorabilă a contribuit la dezvoltarea sa. La sfârșitul secolului al XV-lea, orășelul a fost proclamat capitala Imperiului Roman. Construcția unui pod peste Dunăre a dus la faptul că Linz a devenit o arteră comercială importantă în Europa.

< p>

Astăzi, Linz este considerat pe drept un centru industrial dezvoltat al țării; aici înfloresc industriile metalurgică, chimică, alimentară și textilă. Micul oraș este considerat unul dintre cele mai dezvoltate din Austria, existând 4 universități majore. Linz este, de asemenea, renumită pentru viața sa culturală bogată. Festivalul Bruckner, Festivalul de artă electronică și alte evenimente internaționale au loc aici în fiecare an.

Prima cunoaștere cu Linz poate fi începută de la cel mai iubit și popular munte al locuitorilor locali - Pestlingberg, puteți urca cu șină. Din vârf, orașul, întins pe Dunăre, este vizibil dintr-o privire. Aici, în vârf, se află celebra biserică de pelerinaj Wallfahrtskirche, construită în 1738, precum și un parc unic cu cea mai mare colecție de cactusi din Europa. Copiii vor putea să călărească fabulosul Dragon Express prin tunel.

< p

Un tur de vizitare a orașului include neapărat o vizită la Hauptplatz - aceasta este cea mai importantă piață din Linz. Aici puteți vedea coloana Sfintei Treimi, care a fost zidită spre slava lui Dumnezeu, care a salvat orașul de ciumă. De remarcat este vechea primărie unică, construită în stil gotic. Turiștii vor fi interesați să viziteze Catedrala Veche, construită în stil baroc, și Catedrala Nouă în stil neogotic, ale cărei turnuri ating 135 de metri.

Când vizitați Linz, merită să vă opriți. Castelul din Linz, fosta reședință a lui Friedrich al III-lea, muzeul de artă, precum și Casa Mozart, unde celebrul muzician a compus Simfonia din Linz. Puteți afla o mulțime de lucruri interesante despre istoria regiunii în muzeul „Originea din Linz”. Celebrul oraș austriac cu parcuri și piețe frumoase, arhitectura unică îi face pe oaspeți să se simtă ca într-un basm.

Chiar și în orașul vechi, merită să faceți o plimbare cu un vas cu aburi de agrement și să încercați cu siguranță pride - deliciosul tort Linzer. Tururile în Austria reprezintă o oportunitate excelentă de a prezenta istoria copiilor în creștere și de a le oferi impresii vii, de neuitat.