Loading icon

Segovia antică și veșnic tânără

Segovia spaniolă, unul dintre cele mai vechi și mai frumoase orașe din Spania. Un oraș fondat înainte de dominația romană de triburile iberice în secolul I î.Hr. De atunci, Segovia a căzut în repetate rânduri sub stăpânire străină, cartaginezi, romani, sarazini. Și fiecare dintre aceste popoare și-a țesut propriul model unic în arhitectura orașului. Cea mai remarcabilă clădire din Segovia, care se înalță deasupra orașului, este Castelul Alcazar, luat ca bază pentru seria de desene animate Walt Disney.

Închiriere de mașini în avans în Spania este profitabil și în călătorii. Puteți compara prețurile online și puteți primi până la 70% reducere pentru închiriere. De exemplu, în Aeroportul Alicante poți închiria o mașină de clasă compactă de la 15 euro pe zi, în Aeroportul Mallorca - de la 11 euro pe zi.

Castelul, stând pe o stâncă cu ziduri albe și turle ascuțite de turnuri grațioase, pare să se înalțe deasupra orașului, mai mult ca o țară de basm cu un rege bun decât o structură defensivă, așa cum ni se spune adesea despre „evul întunecat”.



Tururile castelului, și mai ales priveliștile din galeriile orașului de dedesubt, sunt foarte impresionante. În general, este destul de dificil să scoți în evidență o anumită atracție din oraș, deoarece putem spune că Segovia este un reper. Dacă doriți să obțineți studii superioare în Spania, dar nu știți cum să o faceți, contactați specialiștii de pe site-ul sponsorului.