Loading icon
Orașul vechi din Bergen
Orașul vechi din Bergen

Orașul Bergen Norvegia este cel mai faimos oraș mic din întreaga lume, unde vă puteți odihni grozav. Aici, într-un fel incredibil, ritmul furtunos al vieții moderne și farmecul dulce al unui oraș vechi cu o istorie bogată coexistă în pace.

Vacante in Franta: descopera secretele unui taram magic!
Vacante in Franta: descopera secretele unui taram magic!

Franţa! Ce poate fi mai magic și mai frumos decât simplul gând că în curând te vei putea bucura de frumusețea și splendoarea acestei țări cochete în toate sensurile.

Templul lui Buddha din Bali
Templul lui Buddha din Bali

Turiștii din Bali sunt foarte atenți la temple. Locul sfânt este aproape ultima atracție pe care o vizitează. Pentru că pentru europeni acesta este un loc misterios și chiar înfricoșător. De acord, nu este foarte plăcut să vezi sculpturi de mamifere dezgustătoare sau lilieci la intrarea în templu. Pentru europeni, conceptul de funcționare și decorare a templelor este de neînțeles. Prin urmare, aproape fiecare al doilea călător părăsește templul sub impresii. Indiferent dacă astfel de temple sunt interesante de vizitat sau încă periculoase, vom afla despre asta mai târziu.

Drumul Atlanticului
Drumul Atlanticului

Situat în vestul Norvegiei, Drumul Atlantic (Atlanterhavsveien) este o porțiune a autostrăzii 64 care trece prin insulele arhipelagului și leagă așezările Bud și Kristiansund, cu o lungime de 8274 de metri.

12 lucruri de făcut în Pittsburgh noaptea
12 lucruri de făcut în Pittsburgh noaptea

Church Brew Works a fost deschisă în 1996 în districtul istoric Lawrenceville. Acesta este primul și singurul pub din SUA care se află chiar în biserica istorică. Biserica Sf. Ioan Botezatorul a fost construita in 1902 dar a fost avariata de un incendiu in 1915. Clădirea bisericii a fost transformată într-o microberărie și restaurant cu mare atenție la detalii. Băncile originale au fost tăiate și finisate manual pentru a găzdui mesele de sufragerie, în timp ce stejarul de pe bănci a fost folosit pentru a construi barul. Există podele originale de brad, felinare originale și cărămizi care au supraviețuit demolării spovedaniei. Tancurile din oțel și cupru strălucesc în altar.

Atena - un oraș grec special cu o moștenire istorică
Atena - un oraș grec special cu o moștenire istorică

Capitala Greciei impresionează prin moștenirea sa istorică și culturală și niciun oraș din lume nu este capabil să facă o impresie atât de vie. Atena este un oraș special cu un trecut bogat și dovezi uluitoare ale unei civilizații antice care a dat naștere formării democrației mondiale. Acest loc este începutul prosperității și nașterea unei culturi străvechi -  Acropole, care este cel mai popular loc din lume cu cel mai mare număr de turiști.

Sri Lanka: hoteluri, plaje
Sri Lanka: hoteluri, plaje

Națiunea insulară din Asia de Sud, numită „Ceylon” până în 1972, a devenit faimoasă în întreaga lume pentru ceaiul său de elită cultivat pe plantațiile de smarald prețuite de locuitorii locali. Clima sub-ecuatorială a musonicului oferă condiții optime pentru o vacanță la plajă în orice perioadă a anului. În Sri Lanka, hotelurile sunt primitoare și confortabile - localnicii au reușit să creeze o atmosferă de paradis tropical, înconjurându-și oaspeții cu ospitalitate sinceră. La sosirea pe insulă, ești întâmpinat de pomi fructiferi înfloriți și de parfumul neobișnuit al grădinilor bine îngrijite.

Cele mai bune obiective turistice din Sydney
Cele mai bune obiective turistice din Sydney

Sydney este cel mai mare și cel mai faimos oraș din Australia. A fost fondată în 1788 în New South Wales ca o colonie penală pentru britanici. În prezent, este cel mai important centru politic, cultural, comercial și economic al țării, sediul arhiepiscopiei bisericilor romano-catolice și anglicane. Este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Australia. Dacă în viitorul apropiat este planificată o excursie interesantă la Sydney, atunci ar trebui să vă familiarizați cu locurile interesante pe care fiecare turist trebuie să le viziteze.

Transport rutier în Marea Britanie
Transport rutier în Marea Britanie

În Marea Britanie, mașina este zeu și rege. Numărul deținătorilor de mașini este mare - la ultimul număr, numărul de mașini în uz privat este de 22 de milioane. Drumurile, în special în sud-estul Marii Britanii, sunt cele mai aglomerate de pe continentul european.

Obiective turistice din Praga
Obiective turistice din Praga

Există multe atracții în Europa. Aici, fiecare oraș este bogat în istorie, așa că atunci când veniți în Europa, faceți excursii fără ezitare.

Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam
Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam

Sunt oameni cărora nu le place să stea prea mult și caută să-și diversifice călătoriile în străinătate. O oportunitate excelentă este să rezervați un tur în două țări, de exemplu, în Belgia și Țările de Jos.

Stațiunile Serbiei
Stațiunile Serbiei

Serbia este o opțiune ideală pentru cei care nu au nevoie de mare și plajă, pentru cei care preferă o vacanță turistică activă sau doar doresc să ia o pauză din agitația metropolei, bucurați-vă de liniștea unui mic si tara linistita. Puțini oameni știu că există aer foarte curat, oameni prietenoși, stațiuni și sanatorie excelente și că multe orașe din acest stat modest sunt centre istorice. Dacă doriți să vizitați această țară magnifică, atunci aveți o alegere dificilă - există atât de multe locuri pe care fiecare turist ar trebui să le viziteze cu siguranță. Cele principale sunt enumerate mai jos.