Loading icon
Cum să călătorești în Bosnia și Herțegovina cu un buget redus
Cum să călătorești în Bosnia și Herțegovina cu un buget redus

În ciuda cicatricilor lăsate în urma războiului, Bosnia este o țară sigură și vibrantă. Există o mulțime de lucruri de făcut în capitală și în mediul rural.
Profitul de reduceri la alimente locale vă poate ajuta să economisiți costurile cu masa. De exemplu, mâncărurile tradiționale oferă adesea o porție mică și mare de cevapi (degete de carne). Cei care mănâncă porții mai mici plătesc mai puțin.

10 motive pentru a merge în vacanță în Armenia
10 motive pentru a merge în vacanță în Armenia

Armenia este o țară uimitoare, plină de mănăstiri și biserici frumoase. De asemenea, găzduiește niște peisaje naturale incredibile, cum ar fi uimitorul Parc Național Dilijan.
Oamenii din Armenia sunt incredibil de prietenoși și le place să cunoască străini. Nu este neobișnuit ca străinii să vă ofere mâncare sau o băutură, ceea ce este întotdeauna binevenit!

Cele mai vizitate muzee din Grecia
Cele mai vizitate muzee din Grecia

Cu una dintre cele mai bune colecții de antichități grecești din lume, acest muzeu spune povestea ascensiunii Atenei și a Greciei. Colecția sa de sculpturi este de neegalat.
Situat în Kifissia, nu departe de centrul Atenei, acest muzeu are mai multe colecții diferite. Veți găsi sculpturi, vaze și obiecte minore.

Sydney este un oraș foarte scump, dar există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a-l vizita cu un buget redus.
Una dintre cele mai bune modalități de a economisi bani în Sydney este să stați la un hostel. Aceste locuri sunt adesea mai ieftine decât hotelurile și sunt grozave pentru întâlnirea cu colegii de călătorie și formarea de prietenii.

Parcurile Naționale ale Islandei
Parcurile Naționale ale Islandei

Islanda este o țară plină de frumusețe naturală. De la stâncile puternice și aisbergurile până la cascadele dramatice, gheizerele și munții - există ceva pentru toată lumea în această destinație incredibilă!
Țara focului și a gheții găzduiește o serie de parcuri naționale care merită vizitate. Aflați tot ce trebuie să știți despre vizitarea acestor arii protejate în ghidul nostru!

Sfaturi de călătorie la Istanbul pentru primii
Sfaturi de călătorie la Istanbul pentru primii

Fie că vă planificați prima călătorie la Istanbul, fie că ați vizitat-o deja, există câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre acest oraș frumos.
Unul dintre cele mai importante sfaturi de călătorie la Istanbul pentru cei care începi să-l călătoriți este să evitați aglomerația in vara. Acest lucru se datorează faptului că atracțiile turistice din Istanbul se aglomera foarte repede, mai ales în sezonul de vârf.

Locuri notabile din jurul Stockholmului
Locuri notabile din jurul Stockholmului

Stockholm este unul dintre cele mai frumoase și fotogenice orașe din Europa. Iată câteva dintre cele mai notabile locuri de vizitat în jurul orașului.
Capitala Suediei găzduiește multe muzee și galerii, dar există și unele mai puțin cunoscute care merită să le vezi! Dacă sunteți un fan al fotografiei, de exemplu, consultați Fotografiska.

Cele mai bune obiective turistice din Jakarta
Cele mai bune obiective turistice din Jakarta

Jakarta găzduiește o gamă largă de atracții și atracții care acoperă istoria țării până în prezent. De la reperele emblematice ale capitalei până la atracțiile mai puțin cunoscute care vă vor ajuta să înțelegeți cultura unică a Indoneziei, iată câteva dintre cele mai bune atracții din oraș.
Una dintre cele mai populare zone de vizitat este Kota Tua sau orașul vechi Batavia, un zonă pitorească care este împânzită cu cafenele și muzee. De asemenea, are o piață centrală pietruită, unde puteți admira frumusețea clădirilor coloniale olandeze care o înconjoară.

Călătorind în Norvegia vara
Călătorind în Norvegia vara

Călătorind în Norvegia este întotdeauna o experiență interesantă, dar devine și mai plină de satisfacții atunci când vizitați țara în timpul verii. Vremea caldă și zilele lungi vă permit să vă bucurați de unele dintre cele mai pitorești locuri ale țării, inclusiv de fiordurile sale uimitoare.

Franța este o țară a romantismului, a modei și a naturii frumoase
Franța este o țară a romantismului, a modei și a naturii frumoase

Franța cucerește la prima vedere cu cele mai frumoase peisaje, minuni arhitecturale, stațiuni confortabile și capodopere culinare. Cea mai romantică țară din lume, ca și în trecut, captivează prin frumusețea și prospețimea peisajelor suculente și fermecătoare din Provence și Burgundia. Romantismul și luxul într-o combinație frumoasă sunt întruchipate în frumoasa arhitectură a complexelor palatelor Versailles, Fontainebleau, iar frumusețea strictă și inexpugnabilă a castelelor din Carcassonne arată în mod misterios pe fundalul unei naturi frumoase.

8 orașe interesante de vizitat în Israel
8 orașe interesante de vizitat în Israel

Israelul oferă o gamă largă de stațiuni pe plajă, atracții istorice și naturale și este un loc sacru, care atrage pelerini de diverse credințe. Călătoria prin țară este o experiență importantă pentru fiecare persoană.

Obiective turistice din Thailanda
Obiective turistice din Thailanda

Printre țările din Asia de Sud-Est, cum ar fi: Vietnam, Laos, Cambodgia, Malaezia și multe altele (din care numărul total este de unsprezece), Thailanda a câștigat o popularitate deosebită în rândul turiștilor moderni.