Loading icon
Lyon - orașul țesătorilor
Lyon - orașul țesătorilor

Centrul administrativ al departamentului Rhone, Lyon, este situat la confluența a două râuri - Rhone și Saone. Fondată de romani în anul 43 î.Hr. Orașul există de mai bine de 2000 de ani. Lyon a fost capitala Galiei romane până la prăbușirea imperiului. Reprezentanții a 60 de triburi galice au participat la festivaluri și întâlniri desfășurate în acest oraș. Distracția lor a fost foarte crudă. În 177, împăratul Marcus Aurelius a ordonat executarea în public a 43 de creștini, acum îi cunoaștem drept „Martiri din Lyon”.

Phuket. Pentru iubitorii de animale
Phuket. Pentru iubitorii de animale

Pe insula Phuket, fără exagerare, există divertisment pentru toate gusturile. Cineva se va repezi de-a lungul valurilor furtunoase, disecându-le pe tablă, cineva se va rostogoli leneș pe plajă, fericit la gândul că nu este nevoie să se grăbească nicăieri, cineva se va cufunda cu capul în cap în viața de noapte sălbatică. Există ceva de făcut aici pentru iubitorii lumii animale.

Secretele Asiei dezvăluite în Thailanda
Secretele Asiei dezvăluite în Thailanda

Atracția turistică a Thailandei se bazează pe multe avantaje ale acestei țări în ceea ce privește climă, geografie, atracții, servicii și divertisment. Nu este surprinzător faptul că tururile la Pattaya sau în alte locuri din Thailanda sunt atât de populare.

Roma - fiecare turist trebuie să știe

Roma nu este doar capitala Italiei, este un oraș antic uimitor care a păstrat un număr mare de artefacte antice care vă permit să vă faceți o idee despre marele Imperiu Roman, să faceți cunoștință cu moștenirea acestuia.

Combinăm cumpărăturile și o vacanță de neuitat în Europa

Ce este atractiv la o vacanță în Europa? Răspunsul la această întrebare poate dura până la 8 pagini de text tip ușor. Cu toate acestea, nu vom enumera toate avantajele sale, lăsând această afacere utilă pentru data viitoare și ne vom concentra doar pe cumpărături - una dintre principalele distracții dintr-o călătorie europeană.

Marea Britanie - patru țări într-o singură vacanță!
Marea Britanie - patru țări într-o singură vacanță!

Excursiile de astăzi în Marea Britanie fac posibilă vizitarea tuturor țărilor regatului într-un timp scurt: Anglia, Scoția, Irlanda de Nord și Țara Galilor.

Amsterdam - așteptările turiștilor se vor împlini!
Amsterdam - așteptările turiștilor se vor împlini!

Amsterdam este orașul legendar al libertății, renumit pentru muzeele, canalele, cafenelele și divertismentul său. Orașul are 160 de canale care leagă cele 90 de insule în care se află Amsterdam.

Tallinn a primit statutul de Capitală Verde a Europei
Tallinn a primit statutul de Capitală Verde a Europei

Deși 2023 este încă suficient de departe, competiția pentru titlul de Capitală Europeană Verde a anului 2023 a avut deja loc.

Orașe și stațiuni din Republica Cehă
Orașe și stațiuni din Republica Cehă

Există mai multe orașe în Republica Cehă unde recuperarea și tratamentul se transformă în odihnă și relaxare. Numeroase sanatorie și pensiuni sunt specializate în tratamentul diferitelor boli: stomac, intestine, boli ale inimii și ale sistemului nervos.

Călătorie în Islanda - Keflavik
Călătorie în Islanda - Keflavik

Keflavik, Islanda, în ciuda distanței relative de Europa, este o țară foarte populară. Include cele mai frumoase minuni ale lumii.

Cele mai bune obiective turistice din Baku
Cele mai bune obiective turistice din Baku

Baku - capitala Azerbaidjanului, este situată pe coasta Mării Caspice. Atrage milioane de turiști în fiecare an pentru amestecul său uimitor de istorie, cultură și frumusețe naturală.

Havana farmecul trecutului
Havana farmecul trecutului

Odată cu începutul sărbătorilor de iarnă, trebuie să ai timp să alegi un loc de cazare. Ca loc de cazare, luați în considerare capitala Cubei - Havana, care are o abundență de catedrale, temple, biserici și alte clădiri antice care au rămas din epoca colonială.