Loading icon
Sri Lanka: hoteluri, plaje
Sri Lanka: hoteluri, plaje

Națiunea insulară din Asia de Sud, numită „Ceylon” până în 1972, a devenit faimoasă în întreaga lume pentru ceaiul său de elită cultivat pe plantațiile de smarald prețuite de locuitorii locali. Clima sub-ecuatorială a musonicului oferă condiții optime pentru o vacanță la plajă în orice perioadă a anului. În Sri Lanka, hotelurile sunt primitoare și confortabile - localnicii au reușit să creeze o atmosferă de paradis tropical, înconjurându-și oaspeții cu ospitalitate sinceră. La sosirea pe insulă, ești întâmpinat de pomi fructiferi înfloriți și de parfumul neobișnuit al grădinilor bine îngrijite.

Cele mai bune obiective turistice din Sydney
Cele mai bune obiective turistice din Sydney

Sydney este cel mai mare și cel mai faimos oraș din Australia. A fost fondată în 1788 în New South Wales ca o colonie penală pentru britanici. În prezent, este cel mai important centru politic, cultural, comercial și economic al țării, sediul arhiepiscopiei bisericilor romano-catolice și anglicane. Este unul dintre orașele cu cea mai rapidă creștere din Australia. Dacă în viitorul apropiat este planificată o excursie interesantă la Sydney, atunci ar trebui să vă familiarizați cu locurile interesante pe care fiecare turist trebuie să le viziteze.

Transport rutier în Marea Britanie
Transport rutier în Marea Britanie

În Marea Britanie, mașina este zeu și rege. Numărul deținătorilor de mașini este mare - la ultimul număr, numărul de mașini în uz privat este de 22 de milioane. Drumurile, în special în sud-estul Marii Britanii, sunt cele mai aglomerate de pe continentul european.

Obiective turistice din Praga
Obiective turistice din Praga

Există multe atracții în Europa. Aici, fiecare oraș este bogat în istorie, așa că atunci când veniți în Europa, faceți excursii fără ezitare.

Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam
Cele mai cunoscute muzee din Bruxelles și Amsterdam

Sunt oameni cărora nu le place să stea prea mult și caută să-și diversifice călătoriile în străinătate. O oportunitate excelentă este să rezervați un tur în două țări, de exemplu, în Belgia și Țările de Jos.

Stațiunile Serbiei
Stațiunile Serbiei

Serbia este o opțiune ideală pentru cei care nu au nevoie de mare și plajă, pentru cei care preferă o vacanță turistică activă sau doar doresc să ia o pauză din agitația metropolei, bucurați-vă de liniștea unui mic si tara linistita. Puțini oameni știu că există aer foarte curat, oameni prietenoși, stațiuni și sanatorie excelente și că multe orașe din acest stat modest sunt centre istorice. Dacă doriți să vizitați această țară magnifică, atunci aveți o alegere dificilă - există atât de multe locuri pe care fiecare turist ar trebui să le viziteze cu siguranță. Cele principale sunt enumerate mai jos.

Tururi în Orvieto, Italia: ce merită văzut și vizitat pentru turiștii curioși?
Tururi în Orvieto, Italia: ce merită văzut și vizitat pentru turiștii curioși?

Orvieto este un mic oraș medieval din centrul Italiei, care este situat într-o vale lângă râul Paglia și se află pe o stâncă de tuf roz.

Excursii in Ierusalim
Excursii in Ierusalim

Călătorirea în locuri sacre pentru turiști a fost întotdeauna de mare interes. Și când 3 religii puternice ale lumii sunt concentrate pe teritoriul unei țări - Ortodoxia, Islamul și Iudaismul, atunci, pe lângă îmbogățirea cunoștințelor despre elementele de bază ale propriei religii, vă puteți alătura marii culturi a altor credințe străvechi.

Tururi în Phuket
Tururi în Phuket

Phuket este cea mai mare insulă din Thailanda și este conectată la continent prin Podul Barajului Sarasin. Amplasat în Marea Andaman, Phuket este ca o imagine din copilărie a unei insule exotice cu livezi, cascade și plaje însorite. Tururile la Phuket din Thailanda au fost întotdeauna printre cele mai prestigioase și de elită opțiuni de vacanță, cu toate acestea, în ultimii ani, stațiunea a devenit mai accesibilă pentru o gamă largă de turiști.

Un oraș tipic suedez Tranas: ce merită văzut și vizitat pentru turiști și călători?
Un oraș tipic suedez Tranas: ce merită văzut și vizitat pentru turiști și călători?

Pentru cei care pleacă în vacanță în Suedia, dar nu s-au hotărât încă ce oraș să viziteze în țară, agențiile de turism sunt sfătuite adesea să meargă la Tranas - un loc pitoresc de pe malul lacului Sommen. Este potrivit atât pentru cei care caută tururi ieftine în Suedia, cât și pentru cei care preferă o vacanță de elită.

Italia grozavă pentru călători
Italia grozavă pentru călători

Italia este o țară minunată, cu o istorie bogată, plaje magnifice și bucătărie uimitoare.

Amfiteatrul Verona: Tur al Arenei Antice
Amfiteatrul Verona: Tur al Arenei Antice

Verona este un oraș din nordul Italiei asociat în principal cu Romeo și Julieta. Această asociere este absolut corectă, deoarece aici găsești locul unde s-a odihnit Julieta, precum și faimosul balcon al casei ei. Cu toate acestea, nu este tot ceea ce merită văzut atunci când vizitați acest oraș plin de istorie. Pe piața principală din Piazza Bra se află unul dintre cele mai mari simboluri ale orașului - amfiteatrul antic Arenda di Verona, care a fost construit în anul 30 d.Hr. În exterior, seamănă cu Colosseumul roman.